Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Philips ProCare AutoCurl HPS950/00

Termékkatalógus
16x
0
Hajformázó - automata, 3 beállítható hőmérséklet-fokozat 180/210/230 °C, 3 időbeállító-fokozat 10/08/12 másodperc, ionizációs, gyors felmelegedés: 30 másodperc alatt
Áfával
44 030 Ft
36 290 Ft
ÁFA nélkül 28 570 Ft
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap Kód:  EAT4063r Termékszám:  HPS950/00
Ügyfélszolgálat Nyomtatás
Philips ProCare AutoCurl HPS950/00 Szállításra kész > 5 db
Vásárlás
4,3
16 vásárló értékelte.
5 9x
4 3x
3 3x
2 1x
1 0x
100+ ügyfél által megvásárolt termék
75 % ügyfél ajánlja

Philips ProCare AutoCurl HPS950/00

ionos kondicionálással és titánium kerámiabevonatos hengerrel

A Philips ProCare automatikus hajgöndörítő egyenletesen mesés fürtöket készít. A professzionális, kefe nélküli motor és a kerámiabevonatos titánból készült melegítőhenger automatikusan feltekeri, melegíti és göndöríti a hajat, ezáltal mindig tökéletesen göndör fürtöket készíthet.

Találatok

Professzionális eredmény
  • Mesésen göndör fürtök, professzionális automata göndörítés
  • Professzionális, kefe nélküli motor
Egyszerű használat
  • Ionos kondicionálás a sima, könnyen fésülhető, ragyogó hajért
  • Titán kerámiabevonatos henger
  • 3 hőfok- és 3 időzítési beállítás a különféle hajtípusokhoz
  • Alig 30 másodperces, gyors felmelegedési idő
  • Egyszerű göndörítés, hátul is
  • Hőálló hajformázás
  • 2 m-es, szalon hosszúságú, elforduló vezeték
  • 3 állítható göndörítési irány

Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Mesésen göndör fürtök, professzionális automata göndörítés

A Philips ProCare automatikus göndörítő a fűtött hengerre tekeri fel a hajat, és tökéletes göndör tincset varázsol minden alkalommal.


Professzionális, kefe nélküli motor

Strapabíró, professzionális, kefe nélküli motor, melynek segítségével több különböző irányba göndöríthetők a tincsek. A szimmetrikus hatás eléréséhez készíthet jobbra és balra göndörödő tincseket, illetve a teljesen természetes hatás érdekében az automatikus göndörítő funkcióval mindegyik irányba göndörítheti haját.

Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Ionos kondicionálás a sima, könnyen fésülhető, ragyogó hajért

A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal a haj fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény sima, fényes és könnyen fésülhető haj.


Titán kerámiabevonatos henger

Professzionális, titánból készült henger a gyors göndörítésért, az egyenletes simításért és a ragyogó hajért. A kerámiabevonatos titánból készült hengert a tökéletes göndör tincsek létrehozása érdekében egyszerre jellemzi a kiváló hővezetés és a rendkívül sima felület.

Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

3 hőfok- és 3 időzítési beállítás a különféle hajtípusokhoz

A 3 hőmérséklet-beállítás (180 °C - 210 °C - 230 °C) és a 3 időzítésbeállítás (12 mp - 10 mp - 8 mp) segítségével nagyszerű eredményeket érhet el a különböző hajtípusokon, akár lazább, akár feszesebb fürtöket szeretne. Például a hosszabb göndörítési idővel párosított magas hőfokbeállítással feszesebbre formázható a haj – ez a vastagabb szálú hajhoz ideális. A rövidebb göndörítési idővel párosított alacsony hőfokbeállítás pedig a különleges védelmet igénylő hajhoz optimális.


Alig 30 másodperces, gyors felmelegedési idő

Nagy teljesítményű fűtőszál a mindössze 30 másodperces, villámgyors felmelegedési időért.

Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Egyszerű göndörítés, hátul is

A Philips ProCare automatikus göndörítő az igényeket figyelembe vevő, ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén tökéletesen egyenletes göndör tincseket hozhat létre a fej egészén, még hátul is.


Hőálló hajformázás

Az új, továbbfejlesztett kamrával elkerülhetők az égési sérülések a hajformázás során. A hagyományos göndörítőktől eltérően ezzel a készülékkel nem fogja megégetni az ujjait, mivel az intelligens kialakításnak köszönhetően kizárólag a formázandó hajra irányul a hő.


Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

2 m-es, szalon hosszúságú, elforduló vezeték

A fodrászszalonokban használatos hosszúságú, 2,0 méteres kábel még nagyobb rugalmasságról és még egyszerűbb használatról gondoskodik. Ez a szalonok által ajánlott kábel bárhol megkönnyíti az Ön számára a Philips ProCare automatikus göndörítő használatát, és bőséges helyet biztosít a kívánt külső eléréséhez.


3 állítható göndörítési irány

A 3 állítható göndörítési iránnyal (bal, jobb és automatikus) még kreatívabb a hajgöndörítés. Jobbra göndörödő és balra göndörödő tincsek – hogy Ön mindegyik oldalon tökéletes szimmetriát érhessen el – vagy pedig automatikus göndörítés a vegyesen, jobbra és balra is göndörödő tincsekért a teljesen természetes hatás érdekében.

Vypnuto
Philips Autocurler HPS950/00

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Paraméterek
Összehasonlít
Heat up time
30 mp Kész!
Hőmérsékletek száma
3 Kész!
Anyag
Kerámia Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Kábel hosszúsága
2 m Kész!
Működés és kiegészítők
Működés & kiegészítők
Ionizáció Kész!
Szín
Szín
fehér Kész!
Több információ

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
4,3
16 vásárló értékelte.
5 9x
4 3x
3 3x
2 1x
1 0x
100+ ügyfél által megvásárolt termék
75 % ügyfél ajánlja
Halina Kopalová 2017. 02. 03.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Azt határozottan ajánlott a termék. Nagy volt a kísértés, hogy megpróbál valami új ugyanakkor kíméletes a hajat. A kezdetektől fogva, kicsit küzdenem kellett a kezelése behelyezése hajat a hajsütővas, de volt, csak megszokni, miután több mint egy hete szedi a méreg és a gyorsabb felém fordulva mintegy fele rövidebb. A termék valóban ajánlott a nők, akik kevesebb haj, nekünk van egy sűrű és gazdag, hogy nem javasolja az első forgatás, de a gyakorlatban is. Bár a termék első látásra drágább, de végső soron megéri, ha úgy tetszik, hogy fektessenek be az egészségügyi és szépségápolási haj.
Szép kialakítás a könnyű kezelhetőség zár van egy természetes megjelenést üdvözölni a beállított hőmérsékletet a 3 lehetőség az idő gyorsan felmelegszik az irányt a lövés hullámok a hullámok elleni védelem égő haj (automatikusan kikapcsol, ha a haj túl sok, és gyengéden eltávolítja a) elleni védelem égető a bőr mindkét kezét vagy a fejét hála az ügyes tervezés a termék ha nagy mennyiségű haj, átveszi a hullámok létrehozásához üdvözölné Travel Case
AKA 2017. 01. 31.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Mivel én is félhosszú haj, először nem tudtam, hogyan kell lőni vissza haj, a gyakorlást. Soha nem tudtam, hogy egy klasszikus haj hajsütővas, Hajsütővas volna csinálni az Ön számára. Jól vagyok haj, bekapcsolás után néz terjedelmesebb és vastagabb haj. Hajsütővas kívül Nepál, így nem égnek. A hajsütővas, nagyon elégedett vagyok, és ajánlom.
Szép kialakítás a könnyű kezelhetőség monžnosti 3 hőmérséklet beállítás lehetősége az irányt a hullámok Nepál hajsütővas kívülről, így nem égnek Hair magukat forog gyorsan felmelegszik Tart gyakorlat - eleinte nem tudja, hogyan kell csinálni
Klára P. 2017. 02. 05.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Kulma, egyszerűen használható, és nem hosszú tanulmány útmutatók, eltartott egy darabig, mire rájöttek, hogy én a típusú haj emelni a hőmérsékletet, mert van sűrű haj, volt, hogy több, de minden rendben. Az a tény, hogy tudtam választani, szeretnék göndör forgat viszont nagyon jó volt.
Könnyen kezelhető frizura pár perc alatt kiválaszthatja, hogy melyik oldalon összegömbölyödik forgat
LucieT. 2017. 01. 29.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

A hajsütővas egy kicsit csalódott, alkalmas hosszú haj, ott létrehoz egy jó eredmény, de én kipróbáltam a hosszú és nem úgy nézett ki, nagyon szép ,, ott kellene lennie azoknak fürtök igazán, hogy úgy tűnjön dobře..manipulace a hajsütővas jó nem éget az ujjait rajta, van egy elleni védelem égő haj, ami nagyszerű, szabályozható hőmérséklet és irány a fürtök
védelem a leégés ellen haj, szabályozható hőmérséklet (3možnosti), állítható curl irányban (balra vagy jobbra), nem égnek az ujját, gyors kezelés és a felmelegedés magas ár, jó a hosszú haj, polodlouhých eredmény nem sokat látni
Nikol Biolková 2017. 05. 23.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Használja a hajsütővas elég könnyű olvassa el az utasításokat, próbálj ki egy párszor, és akkor csak önmagában. A design készül úgy, hogy jól illeszkedik a kézbe, és nem éget bármely részén. Csúszó kulcsa irányát meghatározó hőmérséklet és az idő túl nagy. Nakulmované hajam tartott a következő nap, és jó volt a diverzifikáció, mint a normál haj. Én hosszú haj félig le a hátán, és úgy forgatták, hogy körülbelül fél órán keresztül. A nagy előnye, hogy Neve curler több haj, mint a megadott odměřovátkem amikor véletlenül fel hajhullás, mint bemenni, így nem veszi hajsütővasra hangjelzést ad, és leállt. Későbbi figyelmen kívül hagyva a haj könnyen. A Kulm nagyon elégedett vagyok, és én nagyon ajánlom.
Kiváló design nem éget minden része a haj forgatták az utolsó még hosszabb felvételi haját mindkét irányban kiválasztása hőmérséklet és idő magas ár
Lucie 2017. 05. 23.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Kulma meghaladta a várakozásokat - működtetés egyszerű (bár volt egy pillanat, hogy gyakorlatban megfelelő behelyezése a haj sütővas) létrehozott hullámok nagyok, tartja szépen, a haj nem száraz vagy sérült. A hajam éppen a vállak (mögött rövidebb) és fordult az egész fej elvisz kevesebb, mint fél óra - a béke és anélkül idegek :) Számomra teljes megelégedésére!
Egyszerű működés Gyönyörű hullám nem teszi tönkre a hajat hajú felvétel több irányban Hőmérséklet Selection
Denisa E 2017. 02. 14.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Kulma jól használható könnycsepp haj, a haj nem ég. Használom a tárgyalás során két felkarolta, akkor megy nagyon gyorsan. Szokás illeszt a haj hajsütővas, de ez csak egy szokás.
 
Denisa E. 2017. 02. 13.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Kulma jól használható könnycsepp haj, a haj nem ég. Használom a tárgyalás során két felkarolta, akkor megy nagyon gyorsan. Szokás illeszt a haj hajsütővas, de ez csak egy szokás.
Speed ​​tervezése Nepál és haj nevytrhává ár
Martina 2017. 02. 09.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Nagy hajsütővas, ahol nincs égési sérülés veszélye a forró felületektől. A hajam ellenáll még a következő napon még mindig fürtök.
biztonsági tervezés tartósság frizura
Martina Myšáková 2017. 01. 29.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Culm ajánlom mindazoknak, akik már nem akar égett az ujjai, és nem állandóan gondolni, hogyan haj sütővas megfelelően lőni - a hajsütővas hiszi neked :-) Jó feldolgozási ez hajformázó egy biztonságos fogadást.
Nagy munka gyorsan felmelegítjük haj tökéletesen a második napon a háromféle hullámok - például finom hullámok fürtök További alkalmas hosszabb haj polodlouhého bob nehezebb kezelni.
12
 
Értékelés Philips ProCare AutoCurl HPS950/00
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt
For shipping to other EU countries visit this page Philips ProCare AutoCurl HPS950/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips ProCare Auto Curler HPS950/00. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips ProCare AutoCurl HPS950/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips ProCare AutoCurl HPS950/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips ProCare Auto Curler HPS950/00. For shipping to the United Kingdom visit this page Philips ProCare AutoCurl HPS950/00.

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB3

Miért vásárolj nálunk? Az egyik legjobb vásárlói elégedettséggel rendelkező webshop Több infó »