Akvizice ApF HU Shop roku

Philips HTL1190B

Termékkatalógus
Philips HTL1190B
3,3 3 értékelés
SoundBar 2.0, 40W, USB, 3,5 mm-es jack csatlakozóval, Bluetooth, Falra szerelhető, távirányító, Dolby Digital, digitális bemenet
Kód:  WC505a83 Termékszám:  HTL1190B/12 Gyártó honlapja:

Philips HTL1190B

A kétcsatornás Philips HTL1190B SoundBar bármilyen TV-t felszerel remek hangzással. Csak csatlakoztassa a kábelével és élvezze a Dolby Digital rendszer tökéletesen balanszolt hangját. A rendszer teljes kimeneti teljesítménye 40W, ami elég ahhoz, hogy nagyobb szobákban is jól szóljon. A hangszóró lapos formatervezésű lett, így könnyedén berakhatja a TV-je alá. Rendelkezik bluetooth technológiával, így lehetséges a vezeték nélküli zenelejátszás, továbbá található még rajta 3.5 mm-es jack csatlakozó, USB, optikai és AUX bemenet. Falra szerelhető tartó és távirányító szintén jár hozzá. 

Philips SoundBar HTL1190B főbb jellemzői

  • Egyszerű csatlakoztatás egy kábellel
  • Dolby Digital technológia
  • 40W-os maximum teljesítmény
  • Lapos formatervezés
  • Bluetooth a vezeték nélküli zenelejátszásért

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HTL1190B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HTL1190B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips HTL1190B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HTL1190B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HTL1190B.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ