A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Philips HTL2163B

Termékkatalógus
Philips HTL2163B
4,8 4 értékelés
SoundBar - fekete, 120 W RMS, Virtual Surround, USB, 3.5 mm-es jack bemenet, távirányító
Kód:  WC505p2 Termékszám:  HTL2163B/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips HTL2163B


Erőteljes hangzás minden TV-hez

Élvezze kedvenc filmjeit és zenéit csupán egyetlen kábel által közvetített virtuális térbeli hangzás és mély basszusok kíséretében. A Philips SoundBar hangfal karöltve a dedikált mélysugárzóval a TV, BD/DVD-lejátszó, játékkonzol és MP3 lejátszó által nyújtott otthoni szórakozást lebilincselő hangélménnyel gazdagítja.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Reális tapasztalata filmek
 

Valószerű filmélmények

A Philips vállalat virtuális térbeli hangzás technológiája kevesebb mint öt hangfalból álló hangrendszer közvetítésével gazdag térhangzással szolgál. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen imitálják a hangzás azon sajátosságát, amely az 5.1 csatornás hangrendszerek alkotta ideális közegben jelenik meg.


Csatlakoztasson további eszközt

Zene lejátszását közvetlen iPod/iPhone/Ipad eszközről, MP3 lejátszóról, illetve notebookról az audio bemenet teszi lehetővé, ugyanis segítségével a Philips hangrendszerhez külső eszközök is csatlakoztathatók. Egyszerűen kösse össze az audio konnektor segítségével a kívánt eszközt a Philips hangrendszerrel, majd élvezze kedvenc zenéit páratlan hangminőségben.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Csatlakozás további hangforrást
 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dolby Digital
 

Dolby Digital térhangzásrendszer

A csúcsminőségű Dolby Digital digitális többcsatornás hang szabvány az emberi fül által észlelt hangok természetes feldolgozására épül. Mindez kiváló minőségű surround hangzást eredményez, melyet abszolút realisztikus, térszerű hangélmény teremt meg.


Rugalmas elhelyezés

Éljen a hangrendszer univerzalitásával, melynek köszönhetően azt tetszés szerint bárhol elhelyezheti. Tévé-állványra, asztalra vagy akár falra is szerelheti - a termék mindenütt remekül fest és az egyaránt kiválóan funkcionál. Eljött az ideje, hogy ízlésének megfelelőre alakítsa otthonát, és mindezt anélkül, hogy le kéne mondania a térhangzás élményéről.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
rugalmas elhelyezés
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HTL2163B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HTL2163B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips HTL2163B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HTL2163B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HTL2163B.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ