A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Philips HTL7140B

Termékkatalógus
Philips HTL7140B
4,5 4 értékelés
SoundBar - 5.1 csatornás, 320 W, vezeték nélküli mélysugárzó, Bluetooth, NFC, Dolby Digital, Ambisound, Dolby Pro Logic 2, HDMI 4K2K, USB, 3,5 mm-es csatlakozó, digitális bemenet, falra szerelhető, távirányító
159 850 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WC505p9 Termékszám:  HTL7140B/12 Gyártó honlapja:
Philips HTL7140B 159 850 Ft Felbontott raktáron

Philips HTL7140B

Philips HTL7140B egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
le
Nagy térhatású hangzás minden TV
 

Kiváló térhatású hangzás minden TV-re

A Philips Soundbar HTL7140B hangsugárzó a magával ragadó térhatású hangzást a legkorszerűbb Ambisound technológiával éri el. Az 5.1-es csatornák kimenetei összesen 320 wattosak. A precízen hajlított hangszórók jobb hangzást biztosítanak, mint amire számítasz.


Tapasztald meg a valódi térhatású hangzást

Az Ambisound technológia igazán magával ragadó többcsatornás surround hangzást nyújt stílusos SoundBar hangszórón keresztül.

le
A tapasztalat valóban térhatású hangzás
 

le
Valóban magával ragadó térhatású
 

Valódi térhangzás 

Amíg a legtöbb SoundBar hangsugárzó napjainkban 2.1 csatornát kínál, a HTL7140B 5.1 csatornát, 6 beépített erősítővel, amelyek magasabb minőségű hangzást biztosítanak.


Tökéletesen tiszta hangok

A legtöbb SoundBar hangsugárzó a piacon 2.1 csatornával rendelkezik. A központi csatorna 2.1 csatornára keverhető, emiatt a hangok kevésbé tiszták. A HTL7140B két dedikált átalakítóval és saját erősítővel van felszerelve, hogy reprodukálja a másképpen feldolgozott hangjeleket.

le
Tökéletesen érthető hangok
 

le
Ultra HD felbontás
 

Ultra HD felbontás

HDMI 4K2K technológiával rendelkezik, beleértve a HDMI 1.4-et. Ez támogatja az ultra-nagy felbontású (UHD) tartalmakat, ami jelenleg 4K felbontást jelent.


Kitűnő térhatású hangzás

Még a sztereó zene is jól hangzik vele, mivel a Dolby Digital és a DTS Digital Surround fokozza a digitális zene és videó minőségét, így varázsolva valós hangzást otthonodba.

le
Nagy térhatású hangzás
 

le
Szélesebb hanghatás
 

Szélesebb hanghatás

A magashangsugárzók 45 fokos szögben magas frekvenciákat továbbítanak oldalra, ezzel is növelve a hangteret a magas frekvenciákhoz.


Egyérintéses vezérlés

A Near Field Communications (NFC) technológia használatával Bluetooth eszközöket csatlakoztathatsz mindössze egyetlen érintéssel. Csak érintsd oda az okostelefonod vagy a tableted.

le
Egy gombnyomással
 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HTL7140B
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ