Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Philips Hue Beyond Table lamp

Termékkatalógus
Philips Hue Beyond Table lamp
5 5 értékelés
Lámpa - asztali, 2x LED 4.5W, 230V, IP20 védelem (véd max. 12.5mm-es tárgyak ellen, nem vízálló), akár 16 millió szín, vezérlés intelligens készülékek segítségével, az összes funkció használatához szükséges bridge, kompatibilis az Amazon Alexával
Kód:  ESO510e Termékszám:  7120231PH Gyártó honlapja:

Philips Hue Beyond Table lamp


le
Festék a világ fény

Színezd ki a világot

Ez az elegáns asztali LED Philips Hue Beyond lámpa ötvözi a meleg hangulatvilágítást és a munkához szükséges megvilágítást.


le
egyszerű kezelhetőség

Egyszerű kezelhetőség

Egyszerűen szinkronizálhatod meglévő Philips Hue bridge világításoddal és vezérelheted a világítást vezeték nélkül bárhonnan az otthonodban.


Mindig naprakész

A Philips Hue világítás az energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee vezérlési technológián alapul.

le
Mindig naprakész

Akár 50 izzót és lámpatestet is csatlakoztathatsz

A Philips Hue Bridge képes akár 50 izzót és lámpatestet kezelni. Kezdj egyszerűen egy rendelkezésre álló kezdőcsomaggal, majd kapcsolj be további Philips Hue terméket igény szerint a későbbiekben.

 

le
Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek

le
Szerezd meg a legjobb funkcionális világítás

Szerezd be a legjobb funkcionális világítást

Szerezd be a legjobb funkcionális világítást és használd bármihez. Kiváló, minőségi megvilágítás olvasáshoz, íráshoz vagy munkához.


le
Színek szerint a hangulat

Színek a hangulatod szerint

Válassz egy színt, vagy kombinálj különböző színeket - köszönhetően a két független fényforrásnak, tökéletes hangulatot teremthetsz a lazításhoz, feltöltődéshez, vagy akár tanuláshoz.


Intuitív alkalmazás

Kezeld a világítást egyetlen ujjmozdulattal köszönhetően a Hue intuitív alkalmazásnak. Irányítsd a fényeket külön-külön, hozd létre majd mentsd el a saját hangulatvilágításodat, vagy használd a világítás sémákat az optimális színárnyalat élményhez.

le
intuitív alkalmazás

le
Nastavte naplánované alarmy

Intézd úgy, hogy úgy tűnjön, otthon vagy, akkor is, ha nem. Állítsd  be az ütemezett riasztásokat vagy az időzítést, hogy a világítás fel- és lekapcsolódjon fix vagy véletlenszerű időpontokban.


le
Odpovídá vašim pocitům

Alakítsd ki a megfelelő, a hangulatodat tükröző atmoszférát az olvasáshoz vagy a munkához, - nyugodt, energikus, vagy társasági - mindezt megteheted a fény erejével.


le
Upozorňování

Ez a Philips Hue világítás beállítható, hogy diszkréten felhívja a figyelmedet szelíd pulzáló színes fényekkel a hírekre, a frissítésekre, a közösségi média és egyéb értesítésekre.

Méretek:
290 x 404 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue Beyond Table lamp
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Beyond Table lamp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue Beyond Table lamp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Beyond Tischlampe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Beyond Tischlampe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ