A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Philips Hue Beyond Suspension Light

Termékkatalógus
Philips Hue Beyond Suspension Light
5 5 értékelés
Lámpa - lógólámpa, 4x4.5W LED, IP20-as védelem (12,5 mm-nél nagyobb tárgyak lámpatestbe jutását gátolja, nem vízálló), akár 16 millió szín, intelligens vezérlést és okostelefonokat támogató készülékek, a Bridge segítségével minden kívánt funkció elérhető
Kód:  ESO515a Termékszám:  7120031PH Gyártó honlapja:
Philips Hue Beyond Suspension Light Megszűnt

Philips Hue Beyond Suspension Light


le
Festék a világ fény

Festék a világ fény

Ez az elegáns medál lámpa LED Philips Hue Beyond ötvözi festői meleg hangulatvilágítás és világítást.


le
egyszerű kezelhetőség

egyszerű kezelhetőség

Egyszerűen szinkronizálhatja meglévő hidat világítás, a Philips Hue. Ha igen, akkor vezeték nélkül, a világítás bárhonnan otthonában.


Mindig naprakész

Lighting Philips Hue alapul energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee technológia, amely képes irányítani világítás.

le
Mindig naprakész

Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek

A Philips Hue Bridge csatlakozni akár 50 izzók és a berendezési tárgyak. Kezdje egyszerűen minden rendelkezésre álló kezdőcsomagokat és elkezd hozzá termékek Philips Hue. 

le
Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek

le
Szerezd meg a legjobb funkcionális világítás

Szerezd meg a legjobb funkcionális világítás

Szerezd meg a legjobb funkcionális világítás semmit. Olvasás, írás vagy dolgozó LED világítás kiváló minőségű.


le
Színek szerint a hangulat

Színek szerint a hangulat

Válassz egy színt, vagy kombinálni a különböző színek - köszönhetően a két független fényforrások - és a tökéletes hangulatot szerint a hangulat, hogy a lazításra, feltöltődésre, vagy tanulni.


intuitív alkalmazás

Irányítsd a világítás csak a stroke-egy ujj köszönhetően intuitív alkalmazás Hue. Irányítsd minden fény külön, és hozzon létre és mentse a saját jelenetek vagy használja a világítás rendszer az optimális élmény színárnyalat.

le
intuitív alkalmazás

le
Nastavte naplánované alarmy

Intézkedik, hogy úgy tűnjön, mint te vagy otthon, akkor is, ha nem. Set ütemezett riasztások vagy időzítést, hogy könnyű be- és kikapcsolja a fix vagy véletlenszerű időpontokban.


le
Odpovídá vašim pocitům

Hozzon létre egy olvasás és munkahelyi légkör, amely tükrözi az érzéseit - nyugodt, tele energiával, vagy társadalmi - minden, köszönhetően a fény erejét.


le
Nenápadné upozorňování

Ez a Philips Hue világítási be lehet állítani, hogy diszkréten felhívta a figyelmet, hogy a hírek, a szociális média frissítések és egyebek keresztül intelligens készülékek, szelíd impulzus színes fény.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue Beyond Suspension Light
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Beyond Suspension light. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue Beyond Suspension light. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Beyond Suspension light. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Beyond Suspension light.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ