A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Philips Hue Fehér Ambiance 9.5 W A60 Starter Kit

Termékkatalógus
Philips Hue Fehér Ambiance 9.5 W A60 Starter Kit
4,9 38 értékelés
LED izzó - 2 x 9.5 W LED, A19, E27 foglalat, 25.000 óra, szabályozható, szabályozható színhőmérséklet, okos eszközökkel vezérelhető + Hue Bridge és vezetők nélküli szabályozó, kompatibilis az Amazon Alexával
Kód:  ESO2557n53 Termékszám:  929001200101 Gyártó honlapja:

Philips Hue Fehér Ambiance 9.5 W A60 Starter Kit

Vezéreld a megvilágítást bárhonnan. A Philips Hue készlet természetes, szabályozható fehér fénnyel érkezik, amelyet telefonodról is vezérelhetsz. A Starter kit a változtatható színhőméréskletű LED izzók mellett vezeték nélküli szabályozót és Hue Bridge hidat is tartalmaz, amelyhez akár 50 izzó és fényforrás csatlakoztatható a Philips Hue sorozatból. A Hue természetes, meleg fehér fényt kínál széleskörű felhasználással. A fény típusát kedved szerint szabályozhatod.

Vezeték nélkül a Philips Hue-vel

A Philips Hue megvilágítás az energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee technológián alapszik, amely a megvilágítás szabályozására szolgál. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény beállításainak fokozatos megváltoztatását. A Hue így akár ébresztőként is használható. Amennyiben szinkronizálod a Philips Hue megvilágítás hídját és iOS 9 vagy magasabb okos készülékedet, a megvilágítást vezeték nélkül is vezérelheted otthonod bármelyik szegletéből. A rendszer állandóan új funkciókkal és javításokkal bővül. A szoftver és a frimver aktualizációi vezeték nélkül és problémamentesen történnek, egyenesen a Hue termékbe. Állítsd be a megvilágítást elképzelésed szerint.

A jelenlét szimulációja

Amennyiben késő estig dolgozol, a megvilágítást távolról is be- és kikapcsolhatod, így úgy fog tűnni, hogy otthon vagy, amikor valójában nem is. Próbáld ki a fény finom tompítását - nem túl fényes, nem túl sötét - pontosan elképzelésed szerint. A csomagolásban található izzók 25 000 óra garantált élettartammal rendelkeznek.

Paraméterek

Protokol
ZigBee Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Foglalat
E27 Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
ZigBee Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Foglalat

Foglalat
E27 Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
2 db Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Világítás Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Smart, Mobilalkalmazás Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Energiafelhasználás
9,5 W Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED Kész!
Forma
Reflektor Kész!

Méret

Átmérő
43 mm Kész!
Hossz
110 mm Kész!

Sorozat

Sorozat
White ambiance Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue Fehér Ambiance 9.5 W A60 Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White Ambiance 9.5W A60 Starter kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue White Ambiance 9,5 W A60 Starter kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ