A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit

Termékkatalógus
Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit
5 6 értékelés
LED izzó - 3x LED 10W, A19, E27 foglalat, 25000 óra, akár 16 millió szín, fényerő-szabályozás, okoseszközökkel vezérelhető, + Hue Bridge, új, gazdagabb színek
Kód:  ESO2557n8 Termékszám:  929001257301 Gyártó honlapja:

Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit

A Philips cég színes izzókból álló szettje segít megfelelő hangulatot teremteni az otthonodban pontosan oly módon, ahogy azt szeretnéd. Az izzók akár 16 millió színben képesek fényt kibocsátani. Kedvelt színeidet könnyedén elmentheted a memóriában, és egyetlen gombnyomással aktiválhatod. Lehetővé teszi a a megfelelő színhőmérséklet vagy szín beállítását, amely ideális lehet az adott pillanatban, legyen szó relaxációról vagy munkáról. A színen kívül az intenzitás is szabályozható. A működtetés egyszerű, okostelefon segítségével megoldható. A Hue Bridge készüléknek hála a rendszerbe akár 50 fényforrást és 10 db tartozékot kapcsolhatsz be.

A lefontosabb jellemzők

  • fokozatmentes fényintenzitás és színek
  • távolról működtethető okostelefon által
  • a Hue Bridge segítségével akár 50 fényforrás csatlakoztatható
  • időzítő funkció, figyelmeztetés vagy riasztások
  • kompatibilitás az Apple HomeKit technológiával

Praktikus használat

A Philips Hue izzók sok esetben segítenek kellemes környezetet kialakítani akár otthon, akár a munkahelyeden. Tedd kellemessé az ébredést a fokozatosan erősödő fényintenzitással, amely ráadásul sárga színárnyalataival a napkeltét idézi. Több fényre van szükséged az olvasáshoz? Egyszerűen fokozd a fényintenzitást.

Akár több energiára van szükséged a melegítő hatású sárga fény segítségével, vagy szeretnél munkakörnyezetet kialakítani fehér fénnyel, mindig beállíthatod az éppen számodra legmegfelelőbb árnyalatot.

Ügyes távirányítás

A fények vezérléséhez fel sem kell állnod a székről. Egyszerűen működtetheted őket az okostelefonod és a Philips Hue alkalmazás segítségével. Így nem történhet meg, hogy esetleg elfelejtsd lekapcsolni a fényeket az otthonod elhagyásakor. Az állapotot bárhonnan ellenőrizheted, vagy beállíthatod az automatikus kikapcsolást, ha elhagyod a házat. Ezt a geofencing funkció biztosítja, amelynek hála a fények hazatértedkor fényárral üdvözölhetnek. A fényrendszer a telefonodban megtalálható GPS-nek köszönhetően egyszerűen felismeri, hol tartózkodsz éppen.

Szinkronban a zenével

Egy harmadik fél alkalmazásainak segítségével a világítás összekapcsolható a zenével. A fények intelligensen reagálnak a dallamokra vagy bármely hangra, pl. tévénézés vagy játék közben. Ezen tevékenységek élvezete így új dimenziókat nyithat meg.

kompatibilitás operációs rendszerekkel:
iOS és Android

Paraméterek

Protokol
ZigBee Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Foglalat
E27 Kész!
Darabszám a csomagban
3 db Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
ZigBee Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!

Foglalat

Foglalat
E27 Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
3 db Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Világítás Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Smart Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED Kész!
Forma
Reflektor Kész!

Méret

Átmérő
62 mm Kész!
Hossz
110 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue White and Color ambiance 10 W E27 starter kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ