AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini

Termékkatalógus
Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini
Elosztó - 4x HDMI IN, 1x HDMI OUT, HDMI bemenet dekódolás és Philips Hue fényvezérlés, 1 méteres HDMI kábel mellékelve, a Philips Hue Bridge minden funkcióhoz szükséges
Kód:  PHL20001set Gyártó honlapja:
Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini Megszűnt

Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini

A multimédiás tartalmak megtekintésének új dimenziója

Ha már rendelkezel Philips Hue termékekkel, akkor ne hagyd ki a Philips Hue HDMI Sync Box-ot. Ez egy intelligens szinkronizáló box, amely lehetővé teszi, hogy a Philips Hue lámpákat a TV-képernyő tartalmához igazítsd. Legfeljebb négy különféle eszközt csatlakoztathatsz a Philips Hue HDMI Sync Boxhoz HDMI-n keresztül, így te döntöd el, hogycsatlakoztatsz-e set-top boxot, Blu-Ray lejátszót vagy például játékkonzolt. A Philips Hue HDMI Sync Boxmég élénkebb és vonzóbb élményt nyújt számodra.

Keltsd életre nappalidat


Philips Hue HDMI Sync Box 4x

Teljes kompatibilitás a Hue lámpákkal

A Hue HDMI Sync teljesen kompatibilis az összes Philips Hue lámpával és lámpatesttel. Legfeljebb 10 színes fény csatlakoztatható a Philips Hue HDMI Sync Boxhoz, hogy reagáljon a képernyő eseményeire. Csak annyit kell tenned, hogy leülsz és élvezed a lélegzetelállító show-t.

Philips Hue HDMI Sync Box 4x

Tökéletes színátmenetek

Miután a lámpákat a képernyővel szinkronizáltad, élvezheted a gyors és sima fényátmenetet. Függetlenül attól, hogy filmet nézel, zenét hallgatsz vagy játékokat játszol, a Philips Hue világítás és szinkronizáló doboz lenyűgöző élményt nyújt.

Philips Hue HDMI Sync Box 4x

A 4K felbontás támogatása

A Philips Hue HDMI Sync Box akár 4K felbontást is támogat, és akár 4 eszközt csatlakoztathatsz HDMI-kábellel. Maga a dobozból az egyik kijárat közvetlenül a TV-hez vezet. A szinkronizáló doboz automatikusan felismeri, hogy mely eszköz aktív, és átvált rá.

Mire van szükséged a megfelelő szinkronizáláshoz?

A szinkronizálás elindításához az összes fényt csatlakoztatnod kell a Hue Bridge V2-hez. A Philips Hue HDMI Sync Box ezután közvetítőként működik a TV-készülék és a HDMI-hez csatlakoztatott eszközök között. Mindent egyértelműen beállíthatsz az igényeidnek megfelelően a Hue Sync mobilalkalmazással.

Hue Smart Lights és Hue Bridge V2

Csatlakoztasd az összes fehér és színes, intelligens LED Hue fényt a Hue Bridge V2 központi egységhez, és állíts be egy szórakoztató zónát a Hue Sync mobilalkalmazáson keresztül.

Philips Hue Play HDMI Sync Box

A Sync Box közvetítőként működik a tévé és akár négy másik HDMI-eszköz között, és összekapcsolja őket a Philips Hue lámpákkal.

Hue Sync mobilalkalmazás

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy testre szabd a Philips Hue lámpákat, hogy megfelelően szinkronizálódjanak a lejátszott tartalommal.

Egyszerű beállítás az alkalmazáson keresztül

A Hue Sync alkalmazással okoseszközödről úgy állíthatod be a beállításokat, hogy azok a lehető legjobban megfeleljenek az igényeidnek vagy ízlésednek. Állítsd be a fényerőt, a különböző effektek kapcsolási sebességét, vagy határozd meg az alapértelmezett beállításokat indításkor.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ