Shop roku 30 dnů na vrácení

Philips GC8735/80 PerfectCare Performer

Termékkatalógus
Philips GC8735/80 PerfectCare Performer
4,7 15 értékelés
Gőzállomás - függőleges gőzölés, teljesítmény: 2600 W, gőzteljesítmény: 120 g/min, 1800 ml-es tartály, kerámia vasalótalp, 1,8 m hosszú kábel, gőzlövet: 420 g/min, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, gyorsmelegítés és biztonsági lekapcsolás, kék
Kód:  EAD2061y Termékszám:  GC8735/80 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips GC8735/80 PerfectCare Performer

A Philips GC8735/80 PerfectCare gőzállomás egy praktikus eszköz az egyszerű vasaláshoz. A zavartalan működést biztosító alapjellemzők - akár 6,5 bar gőznyomás, gőzlövet: 420 g/perc, folyamatos gőz: 120 g/perc. SteamGlide Plus kerámia vasalótalp titán-oxid réteggel, a talpat kivételes karcállóság jellemzi, remekül siklik és egyszerűen tisztítható. Vasaljon ki bármilyen ruhadarabot - selyemtől, lenvásznon át akár kasmírig. A gőzállomás az OptimalTEMP technológiának köszönhetően bármilyen sorrendben lehetővé teszi ezt az Ön számára, anélkül, hogy állítgatni kellene a hőfokot vagy fenyegetne a ruha megégetésének veszélye.

Legfontosabb jellemzők

  • gőzállomás a könnyű vasalás érdekében
  • OptimalTEMP technológia a szövet típusának megfelelő automatikus hőfokválasztás érdekében
  • SteamGlide Plus kerámia vasalótalp titán-oxid réteggel
  • egyedülálló gőzlövet: 420 g/perc
  • levehető víztartály - 1,8l űrtartalmával 2 órás folyamatos vasalást biztosít
  • egyedülálló tervezésű Smart Calc Clean vízkőtlenítési rendszer
  • ECO üzemmód
  • ergonomikus SoftGrip fogantyú a könnyű kezelhetőség érdekében
  • biztonsági hordzár
  • alacsony súly, egyszerű kezelhetőség

Csoda, aminek OptimalTEMP a neve

A Philips OptimalTEMP innovatív technológiája garantálja a megégetés nélküli vasalást minden vasalható szöveten. A vasalás során nem kell visszatennie a vasalót a bázisra, a meleg vasalófelületet hagyhatja nyugodtan a ruhán vagy a vasalódeszka pamut részén, nincs szükség más felületre, ahova leteheti. Nem károsodik ezáltal sem a vasalódeszka, sem a vasalt ruhadarab. A vasalás ezáltal egyszerűbb és könnyedebb lesz.

Egyszerűen és könnyedén

A gőzállomással olyan könnyű a munka, hogy a vasalás lesz az Ön új hobbija. A hatékony gőzölés miatt nincs szükség rá, hogy újra és újra kelljen vasalni a felületet, a 420 g/perc gőzlövetnek nem áll ellen a legmakacsabb gyűrődés sem. Minden bizonnyal tetszeni fog Önnek a készülék alacsony súlya, kímélheti csuklóját, főként a függőleges gőzölésnél. Az ergonomikusan kiképezett SoftGrip fogantyú problémamentes fogást biztosít. A nagy, levehető, 1,8l űrtartalmú víztartály lehetővé teszi az akár 2 órás egybefüggő vasalást, anélkül, hogy újra kellene tölteni vagy kikapcsolni a készüléket.

Hatékony és egyszerű vízkőtlenítés

A Philips Smart Calc Clean funkciójának köszönhetően Ön egyszerűen szabadulhat meg a vízkőtől, és hosszabbíthatja meg ezáltal a gőzállomás élettartamát. A vasaló  hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt, ha tisztításra van szükség. Ezt követően csak bele kell helyezni a vasalót a Smart Calc Clean edénykébe, és elindítani a folyamatot. 2 perccel később a vasaló tiszta lesz, és készen áll majd a további használatra.

Biztonsági zár

A gőzállomás biztonsági hordzárral van felszerelve. A vasalót emiatt biztonságosan lezárhatja a bázison, amivel csökkenti annak kockázatát, hogy valaki más hozzáérjen a meleg vasalófelülethez. Egyúttal egyszerűen hordozhatja is a gőzállomást.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
420 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips GC8735/80 PerfectCare Performer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC8735/80 PerfectCare Performer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips GC8735/80 PerfectCare Performer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips PerfectCare Performer Dampfbügelstation GC8735/80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips PerfectCare Performer Dampfbügelstation GC8735/80.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ