AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Termékkatalógus
Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01
4,5 24 értékelés
Álló porszívó - 25,2 V kapacitású Li-ion akkumulátor, töltési idő: 5 óra, működési idő: 60 perc, hab, 83 dB zajszint, 0,6 l-es portartály, résszívó, ezüst színű
Kód:  PHITV001 Termékszám:  FC6408/01 Gyártó honlapja:

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Philips Logo

Philips PowerPro Aqua
Rúdporszívó nedves és száraz tisztításhoz FC6408/01

Porszívóz és felmos egyetlen húzással

A Philips PowerPro Aqua akkumulátoros rúdporszívó nélkülözhetetlen segítséggé válik az otthonod mindennapos, gyors és hatékony takarításában. Kifogástalan teljesítményt kombinál a legmodernebb technológiákkal az igazán hatékony munkavégzés érdekében. A készülék 3 az 1-ben funkcióval büszkélkedhet - minden felületre, padlókra és szőnyegekre egyaránt alkalmas porzsák nélküli porszívó - kézi porszívó a kanapéra, abútorokra és a nehezen elérhető területekre, illetve mop rendszer, amely minden padlófelületet megtisztít és megszabadul a szennyeződésektől. A remekül irányítható és alacsony tömegű készülék gondoskodik a könnyű használatról, az egyszerűen telepíthető és eltávolítható mop fejnek köszönhetően pedig a nedves felmosást várakozás nélkül használhatod. A porszívó kiegészítői között megtalálható arésszívófej, a hálózati adapter és a 2 mikroszálas mop fej is.

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Porzsák nélküli és vezeték nélküli működés

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Üzemideje akár 60 perc

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

3 az 1-ben: porszívó, felmosó
és kézi porszívó

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01 akkumulátoros rúdporszívó
Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

PoweCyclone technológia

Az innovatív PowerCyclone technológia egyetlen mozdulattal garantál csúcsteljesítményű porszívózást. A levegő gyorsan jut el a PowerCyclone részhez, ahonnan egy ívelt részen keresztül ér el arra a területre, ahol a porszívó eredményesen választja szét a port a levegőtől. A PowerPro Aqua vezeték nélküli rúdporszívó erőteljes, 25,2 V-os lítium-ion akkumulátorral működik - ez azt jelenti, hogy kábelek nélkül akáregy 1 keresztül is porszívózhatsz. A készülék töltése bármikor lehetséges, nem szükséges arra várnod, hogy az akkumulátor teljesen lemerüljön. A vezeték nélküli kialakítás olyan mozgásszabadságot nyújt, amelynek hála korlátozások nélkül tisztíthatsz meg minden típusú padlót.

Aqua Duo FC6408/01

Porzsák nélkül

A PowerPro Aqua rúdporszívó portartályából úgy távolíthatod el a szennyeződéseket, hogy hozzá sem kell érned ahhoz. A portartály másik előnye pedig, hogy könnyedén kivehető és folyóvíz alatt egyszerűen meg is tisztítható. A német technológiát alkalmazó háromrétegű szűrő magába szívja az olyan 0,3 mikron méretű mikrorészecskéket is, mint az allergének, a pollen, az állati szőr vagy a por. Ahabszűrő tisztítható, hosszú élettartamot kínál és ezáltal meghosszabbítja a termék élettartamát is.

PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Innovatív mop rendszer

A porszívó minden típusú padlót gyorsan és hatékonyan porszívóz és mos fel, utóbbi az egyedülálló törlőrendszernek köszönhető. Ez a különleges mop rendszer szabályozza a vízkibocsátást, hogy megőrizze minden típusú kemény padló optimális páratartalmát a tisztítás folyamata során. A törlést végző mikroszálas fejeket kimoshatod kézzel vagy akár a mosógépben is.

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01 akkumulátoros rúdporszívó

Könnyű telepítés

A törlést végző fej felhelyezése és eltávolítása egyaránt könnyű. A kétoldali mágnessel a törlőfejet könnyedén ráhelyezheted vagy eltávolíthatod a porszívó fejéről használat közben. A víztartály kapacitása, használj akár vizet vagy tisztítószert, 0,2 liter. Egyetlen tartállyal maximum 50 m2-es helyiséget tisztíthatsz meg.

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

TriActive Turbo fej

A TriActive Turbo fej lenyűgözően nagy teljesítményt biztosít a kemény padlók és szőnyegek porszívózásakor. A motorizált kefe és az optimalizált légáramlás együttese gondoskodnak arról, hogy a porszívó egyetlen mozdulattal eltávolítson minden port és szennyeződést.

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Kézi porszívó

A praktikus kézi porszívó segítségedre lesz az olyan nehezen elérhető területek, mint a bútorok, ülések és sarkak takarításában. A remekül irányítható és alacsony tömegű PowerPro Aqua vezeték nélküli rúdporszívót valóban könnyedén és gyorsan használhatod anélkül, hogy elérhető hálózati konnektort keresgélnél a porszívó csatlakoztatásához.

PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Kézi porszívó tartozék

A készülék kiegészítői magában foglalják a résszívófejet a nehezen elérhető területek megtisztításához, illetve a kézi porszívó tartozékot a porszívó állíthatósága érdekében.

Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01
Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01
Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01
Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01

Műszaki adatok

Teljesítmény

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Az akkumulátor feszültsége

25,2 V

Töltési idő

5 óra

Üzemidő

60 perc

Mop egység

Egyedi törlőrendszer

Zajszint

83 dB

Maximum terület egy tartállyal

50 m2

HASZNÁLAT

A tiszta víztartály kapacitása

0,2 l

Alkalmazható tisztítószerek

Tisztítószer vagy csak víz

Szűrés

Portartály kapacitása

0,6 l

Kimeneti szűrő

Hab

Szűrőrendszer

3 rétegű német technológia

FEJEK és tartozékok

Standard fej

TriActive Turbo fej

Tartozékokkal

2 az 1-ben kefe, Hálózati adapter, Résszívófej, 2 mikroszálas mop

TÖMEG

A termék tömege

4,7 kg

DESIGN

Szín

Ezüst

További információk

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Habszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
83 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
22,4 cm Kész!
Magasság
61,2 cm Kész!
Mélység
17,44 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődöm,

Kérdések és válaszok: Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01
Kiegészítők: Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips PowerPro Aqua Duo FC6408/01.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ