Akvizice ApF HU Shop roku

Philips Prestige SenseIQ BHS830/00

Termékkatalógus
Philips Prestige SenseIQ BHS830/00
4,6 30 értékelés
Hajvasaló - 3 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 170 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, kábel hossza 2 m, fehér kivitel, flexibilis kábel, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Kód:  PHIZV679 Termékszám:  BHS830/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips Prestige SenseIQ BHS830/00

Philips Logo

Philips Prestige
SenseIQ technológiával
BHS830/00

Megőrzi a haj akár 93%-os természetes rugalmasságát és erősségét

A Philips Prestige BHS830/00 professzionális hajvasaló SenseIQ BHS830/00 technológiával igazítja a hajvasalást az igényeidhez. Hajformázás közben a Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló érzékeli a haj hőmérsékletét és ehhez megfelelően automatikusan igazítja a hajvasalás teljesítményét, hogymegelőzze a haj egészségtelen túlmelegedését. Ezáltal megőrzi a haj természetes rugalmasságának és erősségének 93%-át*. A 3 elérhető üzemmóddal (gyors, normál, kíméletes) könnyedén és gyorsan készítheted el a frizurádat, a precíz munkavégzésért pedig a hajvasaló végén találhatóhideg lekerekített csúcs felel. A Tetra Ionic ionizáló rendszer4 ionizáló fejjel dolgozik, amelynek hála tökéletes ragyogást kölcsönöz a hajnak. Na és a végeredmény? Erős és egészségesen ragyogó hajkorona minden egyes használat után.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló

Rugalmas, ragyogó és erős haj

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló

3 üzemmód, 14 hőmérsékletbeállítás

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló

4× több ion

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló

Videó lejátszása

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - SenseIQ technológia

Személyre szabott

A SenseIQ technológiát alkalmazó Philips Prestige hajegyenesítő a haj egyéni állapotának megfelelően gondoskodik a hajról, gyengéden hozza létre a kívánt frizurát, miközben erős és fényes hajat eredményez.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - folyamatos hőmérsékletmérés

Érzékel

A különleges haj speciális ápolást igényel. A Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló minden egyes mozdulatodhoz igazodik. Minden hajvasalás alkalmával a digitális érzékelő több, mint 20 000 alkalommal** méri meg a hajad hőmérsékletét, ezáltal személyre szabott élményt nyújt minden egyes hajformázás során.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - mikroprocesszor

Alkalmazkodik

Az intelligens mikroprocesszor szabályozza a SenseIQ technológiát. Folyamatosan elemzi és állítja a hajvasalás hőmérsékletét. A hajegyenesítő készülék a hajadhoz igazítja a hőmérsékletet és megakadályozza annak túlmelegedését. Mindeközben a készülékkel elérheted a kívánt frizurát.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - exkluzív ápolás

Ápol

Biztosítsd a hajadnak az exkluzív ápolást, amelyet megérdemel. A SenseIQ technológiát alkalmazó hajvasaló képes akár 70%-os*** mértékben is megőrizni a hajad természetes nedvességtartalmát. A hajban található természetes nedvesség lágyítja a textúráját, emellett erős, rugalmas és ami a legfontosabb,egészséges lesz. 

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - természetesen erős haj

Rugalmas és erős

A SenseIQ technológiával működő hajvasaló a haj természetes erősségének akár 93%-át megőrzi*. Ennek eredményeként a hajad belülről is egészséges, stílusos és fényes lehet.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - Tetra ionizálás

Tetra-ionizáló rendszer

A Tetra Ionic rendszerrel a hajvasaló ionizáló ápolással dúsítja a hajadat. A szabadalmaztatott dizájn ionok millióit bocsátja ki a hajvasaló mindkét oldalán elhelyezkedő 4 különleges fejjel. Ezek az ápoló molekulák megszüntetik a haj statikus töltöttségét és kuszaságát, kifogástalan ragyogást nyújtanak.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - gyors felmelegedés

Gyors hajformázás

A készülék 15 másodperc alatt melegszik fel a legmagasabb hőmérsékletre és a 20%-kal**** nagyobb lapoknak hála kevesebb mozdulattal siklik át a hajon. 14 elérhető hőmérsékletbeállításból választhatsz, hogy létrehozd az általad kívánt frizurát.

 Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - hullámok készítése

Cool tip

Szeretnéd a lehető legkönnyebbé tenni a hajformázást, legyen szó akár hullámos haj készítéséről vagy a fejed tetején található rakoncátlan hajszálak megszelídítéséről? Egyszerűen fogd meg a hajvasaló mindkét végét, ezáltal sokkal precízebben és kényelmesebben dolgozhatsz vele. Ne aggódj, mindkét vég különleges anyagból készült, hideg marad még akkor is, hogyha a maximum teljesítményszinten vasalod a hajadat.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló

Könnyű hajvasalás

Nyomd meg a gombot a hajtípusodnak megfelelő 3 üzemmód egyikének kiválasztásához. Gyors üzemmód: 210°C-ra melegszik fel, a nehezen kiegyenesíthető hajhoz tervezték, a vastag szálú, göndör és makacs hajhoz. Normál üzemmód: 190°C-ra melegszik fel, az enyhén hullámos hajhoz ajánljuk. Kíméletes üzemmód: 170°C-ra melegszik fel,avékony szálú, szőke, világos és festett hajra ideális. Ezekben az üzemmódokban a SenseIQ technológia automatikusan aktiválódik a hajad védelméért. Használat közben a hajvasaló hajhúzás nélkül siklik a haj felületén, ez elsősorban az igazán sima vasalólapoknak tulajdonítható, amelyeket kimondottan úgy terveztek, hogy megelőzze a súrlódást. A használata könnyűésegyszerű.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló - kiegészítők

Kiegészítők

Élvezd a hajad tökéletes formázását akár útközben is. A praktikus hőálló utazótokkal és a hővédő sapkával a készüléket bárhová magaddal viheted.

Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló
Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló
Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló
Philips Prestige BHS830/00 hajvasaló

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Feszültség

110-240 V

Felmelegedési idő

15 s

A tápkábel hossza

2 m

ÁpoLÓ technológia

SenseIQ

Igen

Ionizáló ápolás

Igen, 4 ionizáló fej

kiegészítők

Tok

Hőálló utazótok

Hővédő borítás

Igen

Funkció

3 üzemmód

Gyors, normál, kíméletes

Automatikus leállítás

60 perc elteltével

LED kijelző

Igen

Forgókábel

Igen

Akasztófül

Igen

Szolgáltatás

2 éves garancia világszerte

Igen

További információk

* SenseIQ mód 200 °C-on

** Egy átlagos, 12 perces hajformázással számolva

*** SenseIQ mód 170 °C-on

**** A Philips HP8372-hez képest


Paraméterek

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2 m Kész!
Kiegészítők
Tároló tok Kész!
Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Prestige SenseIQ BHS830/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Prestige BHS830/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Series 8000 SenseIQ BHS830/00.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ