Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Philips QS6141 / 32

Termékkatalógus
Philips QS6141 / 32
4,6 20 értékelés
Trimmelő Beard, töltési idő 4 óra., Működési idő akár 75min, 12 hosszbeállítás 0.5-10mm, vízálló
Kód:  EAT60011t Termékszám:  QS6141/32 Gyártó honlapja:

Philips QS6141 / 32

Trimmer Philips QS6141 / 32 egy multifunkciós segítő tökéletes berendezés és alakja arcszőrzet kedvedre. Hozzon létre egy fiatalos és lezseren elegáns megjelenés. 3 remek bővítmények egy egyedülálló eszköz. Handy gomb a fogantyú könnyen beállítható 1-12 hosszúságú vágott vágótartozékra tartományban 0,5-10 mm. Csap dupla fólia borotva kapsz 20% -kal gyorsabb és kényelmesebb borotválkozást, mint a többi borotvák. Központi elkapó tökéletesen leborotválja még hosszabb és merevebb szakáll. Vannak teljesen fém kétoldalas darab, botok hossza 32 és 15 mm. Kiválóan bejut a nehezen hozzáférhető helyeken, és részletesen borotválkozás, például a terület körül az orr és a sarkokban a szája.


A lekerekített feje biztosítja a 100% sima és gyengéd a bőrrel való érintkezés. Bőre soha nem lesz olyan feszült és marad örökre állapotú. Azt is borotválja kényelmesen száraz, speciális kozmetikumok.Kényelmes kezelés segítségével vezeték nélkül működik, értékelni fogja itthon és az úton. Nagy eszközt tart akár 75 perc folyamatos működés után már 4 óra töltés. A jelzőfény a címlapon tájékoztatást ad az akkumulátor teljesen fel van töltve, és narancs villog, ha a maradék tíz percet, hogy üres.

Az ergonomikus kialakítás és kényelmes fogást biztosít a könnyű és kényelmes kezelhetőséget beállításakor szakáll. Hála a levehető fej egység könnyen tisztítható folyó víz alatt. Mellékelve van egy praktikus ecsettel, mely megkönnyíti a szegélynyíró, hogy a legjobb ellátást. 


További információk:

Jellemzők:
Könnyű használat és különböző hosszúságú beállítások
Kiváló vágási teljesítmény
A mutató az akkumulátor állapota (töltés)
Lekerekített orr bőrbarát garancia a tökéletes érintkezés a bőrt
Ergonomikus kialakítás a könnyű kezelhetőség
Cserélhető fej, így könnyen tisztítható folyó víz alatt

A hosszbeállítások széles:
12 hosszúságú, 0,5 és 10 mm

tisztítás:
teljes mértékben lemosható

elemek:
Li-Ion

Univerzális feszültség:
100-240

művelet:
akkumulátorok
Egy vezeték nélküli

Az akkumulátor élettartama:
4 órás töltéssel
75 perc működés

Befejezés:
erős

szolgáltatás:
2 év garancia
Csere fólia - Évente cserélje ki a típus QS6101

Szín:
Ezüst és Orange

A csomag tartalma:
Philips trimmer
tisztító kefe

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips QS6141 / 32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips QS6141/32. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips QS6141 / 32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips QS6141 / 32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips QS6141 / 32.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ