Rapture Rapture

Philips S221C4AFD

Termékkatalógus
Philips S221C4AFD
1,0 1 értékelés
All In One PC Érintsd 21,5 "LED 1920x1080 IPS, Quad-core ARM 1,66 GHz, Nvidia Tegra T33, DDR3 2GB RAM, 8 GB EMMC flash (bővíthető USB vagy SD kártya 64 GB), 2x2 W zenei, WiFi 802.11 b / g / n + LAN, webcam , VGA, HDMI, 2x USB 2.0, SD / SDHC, Android 4.2
Kód:  WC149aio Termékszám:  S221C4AFD Gyártó honlapja:

Philips S221C4AFD

Modern számítógépes rejtve a szervezetben a monitor ideális megoldás mindazok számára, akik szeretnék menteni értékes helyet az íróasztalon, de nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény. Intelligens All in One PC Philips tökéletes a mindennapi használatra az irodában vagy otthon, és hála a pályázati lehetőségek nagyon jól szolgálja a szálloda halljában vagy a tantermeApproxen. Android 4.2 fog hozni egy új lehetőségek egész tárházát. Streamování hudby, surfování na internetu či e-Learning vám přinesou zážitky na nové úrovni.

A nagy multi-touch kijelző átlója 21,5 hüvelyk Full HD felbontás és a LED háttérvilágítás öröm hamisítani a tartalmát - nagyítás, forgatás és görgetése tartalom nagyon szép, mint az olvasás e-könyvek és újságok. A gyerekek tudják teljesen szabadjára engedni a kreativitás, az e-rajz, a tanulás az ábécé és egyéb interaktív oktatási alkalmazás szórakoztat! Full HD kijelző maga is egy nagyon finom ismerte fel minden részletét. A monitor van szerelve könnyen állítható állvánnyal elhajlással 60 °, ideális komoly munka és szórakozás interakció.

A fent említett Android a világ, hogy rákattint az ikonra fog nagy ingyenes játékokat, fotók, hírek, a társadalmi hálózatok (pl. Facebook) és ezer más Wi-Fi, csak választani. Ahhoz, hogy kommunikálni szeretteivel, vagy kollégák, akkor előnyös a beépített webkamera és a kiváló és tiszta képeket. Közben a videó szolgál a beépített sztereó hangszórók. USB hub és a HDMI kimenet lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen csatlakoztatható a fényképezőgép vagy a hordozható merevlemezt és egyéb eszközök. Beépített memóriakártya nyílás SD / SDHC segítségével könnyen bővíteni a tárolási kapacitás akár 64 GB  

Paraméterek

Processzor sorozat
ARM Kész!
Operációs rendszer
Google Android Kész!
A gép típusa
All-in-one PC Kész!
Kijelző mérete
21,5" (54,61 cm) Kész!
Felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Google Android Kész!

Típus

A gép típusa
All-in-one PC Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
21,5" (54,61 cm) Kész!
Felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Processzor

Processzor sorozat
ARM Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Memóriakártya olvasó, Érintőképernyő, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
b/g/n Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
Grafika
VGA D-SUB, HDMI Kész!
Egyéb
LAN Kész!

Szekrény

Szélesség
524 mm Kész!
Magasság
373 mm Kész!
Mélység
78 mm Kész!
Tömeg
4,76 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» All in One számítógépek megfizethető áron.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips S221C4AFD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips S221C4AFD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips S221C4AFD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips S221C4AFD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips S221C4AFD.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ