Shop roku Akvizice ApF HU

Philips SB500M narancs

Termékkatalógus
Philips SB500M narancs
Bluetooth hangszóró - hordozható, 30W, Bluetooth 4.0, 3,5 mm-es jack, vízálló, az akkumulátor élettartama akár 8 óra
Kód:  JPI404f51 Termékszám:  SB500M/00 Gyártó honlapja:

Philips SB500M narancs

Élvezd a kiváló hangzást és a nagyszerű basszust a Philips új vezeték nélküli hangszórójával! A 30 W összteljesítmény valódi élményt garantál. Az exkluzív kivitel azonnal lenyűgöz majd, és a zene ritmusával vibráló színes LED világítás teljesen megváltoztatja a zenehallgatást. A Bluetooth funkció nagyon hatékony és kifejzetten gazdaságos kapcsolatot biztosít. A funkciónak köszönhető az, hogy a hangszóró a tablettől az okostelefonon át a notebookig szinte bármilyen eszközzel tökéletesen működik, de természetesen 3,5 mm-es jack csatlakozót is kapott.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, bárhol használható
  • Kiváló hangzás
  • Exkluzív kivitel
  • A zene ritmusára vibráló LED fények
  • Bluetooth és 3.5 mm Jack csatlakozás
  • Beépített mikrofon
  • Lenyűgöző basszus és mélyhangsugárzók
  • Víz-, ütés- és esésálló

Valóban lüktető basszus

A hangszóró két klasszikus első hangsugárzó és a hangszóró két oldalán található különleges basszus sugárzók segítségével maximalizálja a basszust. Ezáltal a hanghatás különösen erőteljes és mély lesz.

Minden körülmények között helytáll

A hangszóró kivitele révén ott is hallgathatsz zenét, ahol más hangszórók nem állnák meg a helyüket. Az IPX7 szabványnak megfelelően 30 percig bírja víz alatt, tehát tökéletes választás, ha a zuhany alatt vagy a medencében szeretnél zenét hallgatni. A hangszóró az ütésnek és az esésnek is ellenáll.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SB500M narancs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SB500M oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SB500M oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SB500M orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SB500M orange.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ