Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips SD700B - fekete

Termékkatalógus
Philips SD700B - fekete
4,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 3W, Bluetooth, 3,5 mm-es jack csatlakozó, USB, microSD, FM rádió, LED kijelző, 12 órás zenelejátszási idő
Kód:  JPI404i3b Termékszám:  SD700B/00 Gyártó honlapja:

Philips SD700B - fekete

Vidd magaddal a kedvenc számaidat, ahová, és amikor csak szeretnéd! A Philips kompakt vezeték nélküli hangszórója téged is minden bizonnyal lenyűgöz. Elegáns és időtálló kivitelezése mellett a Philips SD700B - a magasabb árkategóriájú hangszórókhoz képest - kristálytiszta, zajmentes hangzással büszkélkedhet. A továbbfejlesztett hangteljesítményről két hangszórómeghajtó gondoskodik, amely kétségtelenül lefedi a rádiófrekvencia teljes sávszélességét. A Li-Pol akkumulátornak köszönhetően a Philips hangszórója akár 12 órás, folyamatos zenehallgatást is képes biztosítani. A töltés a csomag részét képező USB kábelen keresztül lehetséges.

A Philips SD700B és főbb előnyei

  • Kompakt hangsugárzó, amely lenyűgöz a vonzó külsejével
  • Élvezd a tökéletes, zajmentes hangzást
  • A Philips hangszóró hihetetlenül hosszú, akár 12 órás zenehallgatási időt tesz lehetővé egyetlen töltéssel
  • Könnyedén párosítható vezetékes, és vezeték nélkül eszközökkel is
  • Bárhol, és bármikor lejátszhatod a kedvenc számaidat vagy a lejátszási listádat

A Philips hangszóró széleskörű csatlakoztatási lehetőségei

A Philips vezeték nélküli hangszórót Blutetooth-on keresztül is csatlakoztathatod bármelyik eszközödhöz. 10 méteres hatótávolságának köszönhetően felesleges vezetékek és aggodalmak nélkül streamelheted a kedvenc zenéidet. A csatlakoztatás másik módja az 3,5 mm-es kábel számára alkalmas AUX-IN port használata, amellyel egyszerűen kötheted össze a hangszórót a telefonoddal, a tableteddel, vagy a laptopoddal. A port akár fejhallgató csatlakoztatására is alkalmas, amelyen keresztül anélkül hallgathatod a Philips hangszóróból szóló zenéidet, hogy másokat zavarnál vele. A Philips SD700B praktikus USB, és microSD kártya-foglalattal is fel lett szerelve. Csak kapcsold be, és élvezd a kedvenc számaidat, ahol csak szeretnéd!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SD700B - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SD700B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SD700B čierný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SD700B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SD700B, schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ