DNY LEGO ApF HU

Philips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző (RECENZIÓ)

Termékkatalógus

Teszt

Aktualizálva

A Philips sorozat LatteGo kávéfőző gépei már egy ideje a piacon vannak, és nagy sikert aratnak a fogyasztók körében, elsősorban az innovatív tejrendszernek köszönhetően. Most recenzióra kaptam  a teljesen automatikus PhilipsSeries LatteGo 5400 EP5446/70 kávéfőzőt a legmagasabb osztályú Philips Series LatteGo 5400 sorozatból, amelyet 14 napig teszteltem. Így megoszthatom tapasztalataimat a Philips Series LatteGo 5400 által készített kávéval és italokkal kapcsolatban, hogy milyen érdekes funkciókat kínál és mennyire nehéz karbantartani.

Recenze plně automatického kávovaru Philips Series 5400 LatteGo

Philips Series 5400 LatteGo (RECENZIÓ) – TARTALOM

 1. Philips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző – felszerelés és paraméterek
 2. Üzembe helyezés
 3. LatteGo innovatív tejhabosító
 4. LatteGo – a tejrendszer leggyorsabb tisztítása
 5. A Philips Series 5400 elkészít akár 12 fajta italt
 6. A Philips LatteGo kávéfőző kezelése és beállítási lehetőségei
 7. Négy felhasználói profil és egy vendégprofil
 8. A Philips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző karbantartása
 9. A Philips Series LatteGo 5400 kávéfőző átfogó értékelése

Philips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző – felszerelés és paraméterek

Kivettem a dobozból egy vonzó dizájnú, normál méretű kávéfőzőt, amely azonnal lenyűgözött színes nagy kijelzőjével és rozsdamentes acél előoldalával. Magán a kávéfőzőn kívül egyéb kiegészítők is voltak a dobozban:

 • Csepptálca fedele
 • LatteGo tejtartály
 • Kézikönyv magyar nyelven
 • AquaClean vízszűrő
 • Mérőpohár őrölt kávéhoz
 • Tesztcsík a vízkeménység megállapításához
 • Zsírzó cső
 • Tápkábel
Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
Philips Series 5400 LatteGo 

Műszaki paraméterek


Paraméterek Philips Series 5400 LatteGo 
A szivattyú nyomása 15 bar
A tejeskancsó #rtartalma 0,265 l
A víztartály űrtartalma 1,8 l
A kávébab garat kapacitása
275 g
A hulladéktartály kapacitása 12 adag
Vízszűrő AquaClean
Őrölt kávé opció
Két feketekávé egyszerre
Csésze max. magassága 150 mm
Kábel hosszúsága 100 cm

TFT kijelző

A nagy, színes TFT érintőképernyő uralja a kávéfőzőt. A kávék és egyéb gombok háttérvilágítású színes ikonjai fényűző benyomást keltenek és megkönnyítik a kávéfőző működtetését. A gombok háttérvilágítása és hallható válaszok egyaránt beállíthatók vagy kikapcsolhatók.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
A színes érintőképernyő áttekinthető és intuitív. A magyar nyelv a kezelési nyelvek választékában is elérhető.

Kerámia daráló az aromás kávéhoz

A Philips Series 5400 kávéfőző felszerelésében megtalálhatók a 100%-ban kerámia darálók, amelyek nemcsak rendkívül erősek és precízek, de mindenekelőtt még hosszú távú használat során sem hevülnek túl és így megőrzik a kávébab ízét és aromáját. Nem kell attól tartanod, hogy a darálók negatívan befolyásolják a frissen őrölt kávé ízét, mint ahogy az más anyagokból készült darálóknál előfordulhat.

Beállíthatod a kávédarálót, hogy a szemcséket az igényeid szerint őrölje, a nagyon finomra őrölt szemcséktől a durva szemcsékig. 12 kávédaráló beállítás közül választhatsz. Bár hozzá kell tenni, hogy ez a funkció inkább azoknak az ínyenceknek szól, akik szeretnek kísérletezni a kávéval, mert a kávéfőző már a gyártás során be lett állítva, hogy ideális módon őrölje meg a szemeket egy teljesen automatikus kávéfőzőben történő kávékészítéshez.  

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
Tartós és erős kerámia daráló aromás kávéhoz

Aroma Extract rendszer

Az intelligens Aroma Extract rendszer biztosítja az optimális egyensúlyt az elkészítési hőmérséklet és az aromakivonás között, mivel 90 és 98°C között tartja a víz hőmérsékletét, és egyúttal szabályozza a víz áramlását a megfelelően elkészített és finom kávé elkészítéséhez. Ezenkívül szabályozza az egyes csészék tejhabjának megfelelő hőmérsékletét is.

Aroma seal lezárás

A helytelenül tárolt kávébab elveszíti aromáját és finom ízét, de a Philips Series 5400 kávéfőzőnél értékelnem kell a nagyon jól lezárt és elsötétített Aroma lezárást, amely biztosítja, hogy a kávébab több napig megőrizze eredeti aromáját. Ugyanakkor jelentősen csökkenti a zajt darálás közben.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről

A funkcionális tömítéssel és elsötétítéssel ellátott Aroma seal megvédi a kávébabot, hogy megtartsa az aromáját és ízét. Ugyanakkor csökkenti a darálás zaját.
iAz automata kávéfőzők legmagasabb minőségű Philips LatteGo Series 5400 kávéfőzői között megtalálod a Philips Series 5400 LatteGo EP5447/90 modellt krómozott kivitelben is, amely ugyanolyan jellemzőkkel büszkélkedik, mint a tesztelt Philips Series 5400 LatteGo EP5446/70 kávéfőző.

Üzembe helyezés

Az első használat előtt be kell állítani a kezelési nyelvet. A magyar nyelv szerepel a kínálatban. A mellékelt tesztcsík segítségével vízkeménységi tesztet hajthatsz végre, és az eredményt megadhatod a kávéfőzőnek. Egyesek számára ez lehet részletkérdés, de mivel a víz keménysége befolyásolja a kávé ízét, ennek a részletnek megvan a maga megalapozott jelentősége, amit nem minden kávéfőző tesz lehetővé.

AquaClean a jobb kávéíz és a vízkő elleni védelem érdekében

A Philips Series 5400 kávéfőző kompatibilis az AquaClean szűrőkkel, amelyek tisztán tartják a kávéfőző vizet és 5000 csészényi időre védik a kávéfőzőt. Különösen alkalmas, ha nálatok keményebb a víz. Az AquaClean szűrő telepítése nagyon egyszerű és alig 2 percet vesz igénybe. Ezenkívül maga a kávéfőző egyértelműen lépésről lépésre navigál. Az AquaClean telepítése után kigyullad az aktiválás jelzőfénye.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
AquaClean – hosszútávú védelem a vízkő ellen

LatteGo innovatív tejhabosító

A LatteGo sorozat valamennyi kávéfőzőjének büszkesége az egyedülálló tejhabosító rendszer, amellyel a Philips Series 5400 is fel van szerelve. A LatteGo rendszer úgy készíti el a habot, hogy a tejet, a gőzt és a levegőt nagy sebességgel keveri egy kerek habkamrában a tökéletes konzisztencia és tartósság érdekében. Ezután a megfelelő hőmérsékleten felvert habot kifröccsenés nélkül adja a csészéhez. Egy gombnyomással sűrű és finom hab keletkezik, amely nagyon kicsi mikróbuborékokból áll, amelyek tökéletesen keverednek a frissen főzött kávé felületével, és akkor is megmarad, ha nem hajtod fel azonnal a csészédet. A tejhab tökéletes szerkezete és megfelelő hőmérséklete a cappuccino legigényesebb szerelmeseit is kielégíti, és kávéházihoz hasonló élményt nyújt a házi készítésű tejeskávéval.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
A LatteGo tejrendszer finom és sűrű tejhabot hoz létre.

Magán a tejtartályon az ikonok jelzik, hogy mennyi tejre van szükség egy cappuccino, latte vagy két cappuccino elkészítéséhez. Ha marad valamennyi tej, egyszerűen fedd le a tartályt egy speciális fedéllel a lezárás és a higiénikus tárolás érdekében. A tejtartály stabil és önmagában is megáll a helyén, így könnyedén tárolhatod a hűtőszekrényben.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
A LatteGo tejtartály lehetővé teszi a maradék tej egyszerű tárolását a hűtőszekrényben.

LatteGo és az alternatív tejek

A LatteGo rendszer által létrehozott tejhab puha és sűrű, és akkor is megmarad a kávén, ha nincs időd azonnal meginni az elkészítés után. A gyakori ételallergiákat vagy az emberek meggyőződését tekintve azonban megpróbáltam szója- és mandulatejből kávét főzni.

A Philips LatteGo kiválóan megbirkózott a szójatejjel, amiről egyébként az alábbi videó bemutatóból is meggyőződhetsz.

LatteGo – szójatej LatteGo – szójatej LatteGo – szójatej
LatteGo tejrendszer – szójatej

A cukrozatlan mandulatej általában kedvelt a kávézók körében, mivel soványabb, kevesebb zsírt és fehérjét tartalmaz. De a LatteGo tejrendszer képes volt bársonyos habot is felverni belőle. Habár nagyobb buborékokkal rendelkező felületen, mégis sűrű volt és sokáig kitartott "összeesés" nélkül.

LatteGo – mandulatej LatteGo – mandulatej LatteGo – mandulatej
LatteGo tejrendszer – mandulatej

LatteGo – a tejrendszer leggyorsabb tisztítása

A LatteGo tejrendszer nagy megkönnyebbülés a tejes kávé és a különféle kávékülönlegességek kedvelői számára, különös tekintettel a könnyű tisztításra. Az otthoni használatú egyérintéses, teljesen automatikus kávéfőzőkkel összehasonlítva ez a leggyorsabban tisztítható tejrendszer.

A LatteGo tejrendszer csak 2 részből áll, és nem tartalmaz semmilyen csövet vagy más apró alkatrészt. Pár másodperc alatt elmosható folyó víz alatt vagy a mosogatógépben. Ezenkívül a kávéfőző minden egyes kávéfőzés után automatikusan öblít a Clean gomb lenyomása után.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről – tisztítás
LatteGo – egyszerű és gyors tisztítás 

A Philips Series 5400 akár 12 fajta italt elkészít 

Az italok kínálata az új, teljesen automatikus kávéfőző kiválasztásának egyik legfontosabb paramétere. Ebben a tekintetben a Philips Series LatteGo 5400 és EP5447/90 12 féle ital kínálatával, köztük 5 tejeskávés italával, az eddigi legszélesebb és legváltozatosabb kínálatú kávéfőzők közé tartozik. Ezenkívül a tejhabnak és a forró víznek köszönhetően gyermekeidnek habos forró kakaót vagy teát is készíthetsz a kávéfőzőben.

Közvetlen kávé ajánlat:

ESZPRESSZÓ COFFEE AMERICANO
CAPPUCCINO LATTE MACCHIATO CAFÉ AU LAIT
Tökéletesen elkészített eszpresszó, kávé, amely még a hagyományos török kávé lelkes kedvelőinek is ízlik, az americano jellemzően 1:5 arányú, a habos cappuccino, a gyönyörűen rétegzett latte macchiato, a cafe au lait, amelyet egy kellemes reggelire készítesz.

További italválaszték:

CAFFE CREMA CAFFE LATTE UTAZÓ BÖGRE
ESPRESSO LUNGO RISTRETTO FLAT WHITE
Tökéletes habbal készített caffe crema, finom és kifejezetten tejszerű caffe latte, a csészéjébe egyedi készítésű elvihető kávé, a hosszabb eszpresszó a kedvelt espresso lungo formájában, az azonnali újrainduláshoz egy erős ristretto, valamint a flat white kávékülönlegesség.

Videó bemutatók az egyes italok elkészítéséről

A jobb szemléltetés érdekében mellékelek videó bemutatót a következőkhöz: flat white, caffe latte, latte macchiato, café au lait tehéntejből és cappuccino szójatejből.

Flat White – „ausztrál cappuccino”, amelyben kevesebb tej és több kávé van, mint a szokásos cappuccinoban. A dupla adag eszpresszót ugyanolyan hosszan vonják ki, mint a ristretto esetében, de meleg, felhabosított tejjel.

Caffe Latte – ikonikus különlegesség, amely a gyengébb kávé nagy mennyiségű tejszínnel készített nagyon népszerű változatává vált.

Latte Macchiato – háromszínű Latte Macchiato kávé, amelynek varázsa a kávé és a tej tökéletes rétegezésében rejlik.

Café au lait – finom reggeli kávé tejjel, egy az egyhez arányban, Franciaországból ered, ahol szinte kizárólag reggelire szolgálják fel.

Cappuccino szójatelből – talán a legnépszerűbb tejhabos kávéfajta, ezúttal a szójatejes változatában.

A Philips LatteGo kávéfőző kezelése és beállítási lehetőségei

A háttérvilágítású ikonokkal ellátott színes érintőképernyő áttekinthető és intuitív. Ez lehetővé teszi a kávé könnyű kiválasztását és elkészítését hosszú billentyűzés és beállítás nélkül. A teljesen automatikus Philips Series 5400 kávéfőző könnyen beállítható italparaméterek széles skáláját kínálja ízlésednek megfelelően.

Lehetőségek a kávé erősségének és hosszúságának beállítására

Az ital kiválasztása után hamarosan meglátod a kávé erejének és mennyiségének (az úgynevezett kávé hosszának) beállítását a pontos ml tartalom megadásával. Igény szerint válaszd ki a kávé erősségét 5 szint közül. Erősebb kávé, amikor reggel el kell kezdeni a napot, vagy gyengébb kávé, de mégis kifejező ízű, hogy kellemesebbé tegye az estét. Valahányszor kedved van hozzá. Tejeskávé esetében 5 különböző méretben választhatod ki a tejmennyiséget (pl. 100/120/150/180/210 ml térfogatú habbal kényeztetheted magad a cappuccinóval). Minden lehetőség mellett 5 kávéhossz szint is létezik, így valóban pontosan beállíthatod az italt a saját igényeid szerint, és nem kell csak a csésze méretére korlátozódnod. Tökéletesen beállíthatod az ital mennyiségét. A versenytárs modellektől eltérően a Philips LatteGo 5400 beállításai nagyon kényelmesen elvégezhetők és pontosak, mivel a kijelzőn mindig láthatod a kávé mennyiségének számértékét. A kávéfőző elkészíti a csészédhez szabott kávét.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
A kijelzőn jól láthatod a kávéd beállításait.

Extra Shot funkció

Az erős kávé kedvelői minden bizonnyal élvezni fogják az Extra Shot funkciót, amelyet szintén nem kell bonyolultan kiválasztani, könnyen megtalálod a kiválasztott kávé menüjében. Az Extra Shot keserű aroma nélkül teszi erősebbé a kávé ízét. A kávé nagyon intenzív, de nem keserű.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről - ExtraShot funkció
A LatteGo 5400 sorozatú kávéfőzők Extra Shot funkciója megkétszerezi az elkészített kávé intenzitását. A kávé erősebb, de a visszatartó keserű utóíz nélkül.

Utazó bögre választása

Felkeltette az érdeklődésemet az utazó bögre választhatósága, amelyet személy szerint hasznosnak tartok, és más kávéfőzők kínálatához képest egyedülállónak is. A Philips Series 5400 automata kávéfőző a hőálló bögrédhez mérve készíti elő a kávét, azzal a lehetőséggel, hogy kiválaszd a kávé erősségét, hőmérsékletét és megadd a bögre térfogatát (240 ml vagy 360 ml).

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről – utazó bögre Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről – utazó bögre Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről – utazó bögre Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről – utazó bögre
Az utazó bögre funkció nagyon praktikus és teljesen egyedi. Szeretnél egy kis kávét magaddal vinni (240 ml), vagy egy nagyobb adag kávét (360 ml), amely egész délelőttre kitart?

További beállítási lehetőségek

Két azonos csésze fekete kávé elkészítéséhez az egyszerre két csésze funkciót lehet használni, és ha elfogy a kávébabod, vagy koffeinmentes kávét szeretnél, a kávéfőző használhatja az őrölt kávé nyílást. Ha be kell állítanod az ital vízhőmérsékletét, 3 hőmérsékleti fokozat közül választhatsz.

Az állítható magasságú kiöntő lehetővé teszi a kávé elkészítését alacsony csészében, de akár egy magasabb, caffe latte számára akár 150 mm magas pohárban is. Amikor csak forró vizet szeretnél a teádhoz, rögtön a funkció kiválasztásánál választhatsz 100 és 300 ml közötti mennyiséget, valamint megválaszthatod a víz hőmérsékletét is.

A készülék beállításaiban beállíthatod a kávéfőző készenléti idejét 15, 30, 60, 180 perces időközökre, valamint a kijelző fényerejét, átkapcsolhatod a kezelő nyelvét, be- vagy kikapcsolhatod a kijelző hangját, megtekintheted a statisztikákat arról, hogy hány kávét készítettél már és melyikeket.

iA LatteGo 5400 sorozatú kávéfőzők Extra Shot funkciója megkétszerezi az elkészített kávé intenzitását. A kávé erősebb, de a visszatartó keserű utóíz nélkül.

Négy felhasználói profil és vendégprofil

Számos, ugyanabban az osztályban szereplő modellel ellentétben, a Philips Series 5400 automata kávéfőző egy nagy pluszt jelent a felhasználó számára - lehetővé teszi profilok kiválasztását és kedvenc receptjei tárolását a memóriában - az egyes italok elkészítésének mennyiségét, erősségét és hőmérsékletét. Kedvenc receptjeidet akár 4 felhasználói profilba mentheted, amelyek mindegyike az egyértelműség érdekében más színű. A család minden tagja további igazítás nélkül pontosan úgy készítheti el a kávéját, ahogyan szereti.

A kávéfőző vendégprofillal is rendelkezik, amelyben az egyes egyéni profilok ikonja inaktív, így szabadon módosíthatod az elkészített ital tulajdonságait, de az így kapott receptet nem menti el.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről ;Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
A négy felhasználói profil lehetővé teszi, hogy minden családtagnak megjegyezze a kedvenc receptjét.

A teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőző karbantartása

A teljesen automata kávéfőzőtől nemcsak erőfeszítés nélkül, jól elkészített kávét várunk, hanem minimális karbantartási igényeket is. Kikapcsolás előtt és bekapcsolás után a készülék automatikusan öblít, ami meglehetősen gyakori az összes teljesen automatikus kávéfőzőnél. A karbantartás azonban ezzel még nem ér véget, és ha jól elkészített és ízletes kávét szeretnél élvezni, rendszeresen tisztítanod kell. A LatteGo rendszernek köszönhetően a Philips Series 5400 ebből a szempontból eleve az egyik legbarátibb kávéfőző, de könnyen karban is tartható.

Tejrendszer

Mint minden automata kávéfőzőnél, a tejvezetéket is el kell öblíteni, miután tejeskávét főztél. A Clean gomb megnyomása után ezt a tejvezeték gyors tisztításának automatikus programja biztosítja. Ez néhány másodpercet vesz igénybe. Pár másodperc alatt gyorsan és egyszerűen leöblítheted a LatteGo tejrendszert vízzel, vagy gond nélkül beteheted a mosogatógépbe.

AquaClean szabadalmaztatott vízszűrő

A szabadalmaztatott AquaClean vízszűrő lelassítja a vízkőképződést, és a felhasználónak nem kell aggódnia a kávéfőző vízkőtelenítése miatt. Az AquaClean lelassítja a vízkő képződését, és ha akkor kicseréled a szűrőt, amikor az eszköznek erre szüksége van, akkor legfeljebb 5000 csésze után kell eltávolítanod a vízkövet a készülékről. Ugyanakkor a szűrő tökéletesen tiszta vízről gondoskodik az igazán jó kávé elkészítéséhez.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
A főzőegység könnyen hozzáférhető a könnyű tisztítás érdekében.

Főzőegység

A főzőegység minden teljesen automatikus kávéfőző szíve, melynek hibátlan működéséhez rendszeres tisztításra és kenésre van szükség. A gyártó azt javasolja, hogy a főzőegységet hetente egyszer mosd le folyó víz alatt. Ez a főzőegység könnyen hozzáférhető és könnyen eltávolítható. Havonta egyszer ajánlatos a főzőegységet Philips zsírtalanító tabletta segítségével megtisztítani, a készülék 5 perces programjának használatával. A berendezés tartalmaz egy csövet is zsírral, amelyet a gyártó javaslata szerint kéthavonta egyszer meg kell kenni a főzőegységen.

iSzükség esetén az összes szükséges oktatóvideót és információt a kávéfőző tisztításáról egy helyen megtalálod a Philips webhelyén.

A Philips Series LatteGo 5400 kávéfőző átfogó értékelése

A Philips Series LatteGo 5400 nagyon felhasználóbarát automata kávéfőző, amely a kávék széles választékát kínálja egyedi beállítások lehetőségével, közvetlenül az ital kiválasztásánál. A klasszikus kávé és a különféle kávékülönlegességek kedvelői is találnak kedvükre valót. Az innovatív LatteGo tejrendszer, amely nagyon egyszerű, ámde nagyon funkcionális elv alapján épül fel, sűrű és levegős tejhabot készít, és a szója- és mandulatejet is képes kezelni. A LatteGo tisztításának nagyon egyszerű és gyors módja nem rontja el a felhasználó hangulatát, amikor egy jó kávéval leül. A tejvezetéket maga a kávéfőző tisztítja meg, miután megnyomod a Clean gombot, majd a tejtartályt szétszereled és néhány másodpercig folyó víz alatt mosod.

Philips LatteGo innovatív tejrendszer
Kávézási idő a Philips LatteGo automata kávéfőzővel

A négy felhasználói profil lehetővé teszi a család minden tagjának, hogy saját testreszabott receptjét tárolja, amely a 100% -os kerámia darálónak és az intelligens Aroma Extract rendszernek köszönhetően mindig tökéletesen el van készítveA nagyon jól lezárt és elsötétített Aroma seal lezárás megőrzi a kávébab frissességét és illatát, az Extra Shot funkciónak köszönhetően pedig igazán erős kávét élvezhetsz, a nem kívánt keserűség nélkül. Az AquaClean vízszűrő biztosítja a minőségi és tiszta vizet, és rendszeres használatakor a kávégépet nem kell vízkőteleníteni, legfeljebb 5000 csésze elkészítése után.

Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről Recenzió a teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőzőről
Kiválaszthatod a Philips Series 5400 kávéfőzőt abban a színváltozatban, amely a legjobban megfelel a konyhád kialakításának. Melyik modell lesz? A Philips Series 5400 LatteGo EP5446/70 fekete-ezüst, vagy a Philips Series 5400 LatteGo EP5447/90 fekete-krómozott színben?
iHa érdekel a Philips LatteGo 5400 automata kávéfőző, de még mindig habozol, egyedülálló lehetőséged van arra, hogy 60 napig pénz-visszafizetési garanciával kipróbáld. További információ itt.

A háttérvilágítású színes kijelző kezelése egyszerű és a luxus érzését kelti. A kávéfőző általános dizájnja elegáns, ízléses és könnyen tisztítható. A teljesítmény és az ár arányát, amely a recenzió készítése  idején 250.000 HUF összeget tesz ki, a minőség, a funkciók száma és a könnyű karbantartás miatt nagyon kedvezőnek tartom. Valójában a kávéfőző használatának 14 napja alatt nem találkoztam olyan csapdával, amelyet kifejezetten negatívumként állíthattam volna. A Philips LatteGo 5400 kávéfőző tökéletességéből talán csak a csészék fűtéséhez szükséges felület és az állítható magasságú tejkiöntő hiányzik.

Ha érdekel a Philips Series 5400 LatteGo EP5446/70 automata kávéfőző, akkor a Philips LatteGo Series 5400 sorozatból megtekintheted a Philips Series 5400 LatteGo EP5447/90 modellt is, amely ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tesztelt kávéfőző, és csak az előlap színében különbözik.

A teljesen automatikus Philips Series 5400 LatteGo kávéfőző

Philips Series 5400 LatteGo EP5446/70

Philips Series 5400 LatteGo

Automatikus kávéfőzők

Teljesen automata kávéfőző, amely a széles kávékínálatnak és a magas felhasználói kényelemnek köszönhetően a piac legjobb automata kávéfőzői közé tartozik. Értékelni fogod nemcsak a 12 kávéfajtát, hanem a nagyméretű színes kijelzőt, az intuitív kezelést, az egyes beállítások lehetőségét közvetlenül az egyes italok választékánál, a sűrű és levegős tejhabot és a piacon lévő tejrendszer tisztításának páratlanul gyors módját. Az elegáns, króm felületű kialakítás biztosítja, hogy a kávéfőző minden konyha ízléses fő elemévé váljon.

Pozitívumok

 • Kávék bőséges választéka
 • Extra shot funkció
 • Őrölt kávé opció
 • 4 felhasználói profil
 • LatteGo tejrendszer
 • Hosszan megmaradó tejhab növényi tejekből is
 • Színes TFT kijelző
 • 100%-ban megtartja a kerámia daráló a kávé aromáját és ízét
 • 12 fokozatú kávébab őrlési beállítás
 • Intuitív kezelés
 • Aroma lezárás a kávébabhoz
 • Könnyű karbantartás
 • Használat után automatikus tisztítás
 • Teljesen kivehető gőzölőegység
 • AquaClean szűrő és a szűrő hosszú élettartama
 • Nagy kapacitású hulladéktároló
 • Dizájn

Negatívumok

 • Nincsenek

4,8 25×
Philips Series 2200 LatteGo EP2231/40
Automata kávéfőző - kávédarlóval, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 36,6 × 24,7 × 43,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
230 620 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISE068
Nyomtatás
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ