AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Philips SHB4305BK fekete

Termékkatalógus
Philips SHB4305BK fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, in-ear, zárt, Bluetooth 4.1, 9-21.000 Hz frekvenciatartomány, 32 ohm impedancia, 107 dB érzékenység, 12,2 mm hangszóró, 6 óra üzemidő
Kód:  JPI798a1 Termékszám:  SHB4305BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB4305BK fekete

Éppen egy megbízható vezeték nélküli fülhallgatót keresel beépített mikrofonnal a handsfree hívásokhoz? Hát akkor ideje kipróbálnod ezen Philips SHB4305BK in-ear fülhallgatót, amely tökéletesen illeszkedik minden felhasználó fülébe, és még hosszú órák viselése után sem fog nyomni. Ez a füldugós fülhallgató rögtön 3 méretben is rendelkezik füldugókkal, amelynek köszönhetően kipróbálhatod, hogy melyik méret fekszik a legjobban számodra, onnantól kezdve pedig már semmi sem szabhat gátat a kényelmednek. A kedvenc zeneszámaid hallgatása közben mindig biztosítva lesz a tiszta hangzás a teljesértékű mély hangokkal és a minimális torzítással, hála a tökéletes hangszigetelésének. Ezt a Philips in-ear fülhallgatót hamar meg fogod szeretni, nemcsak mint egy elegáns fekete színű kiegészítőt, hanem mint egy nagyszerű társat is a szabad pillanataidban.

A Philips SHB4305BK legfőbb jellemzői:

  • Vezeték nélküli fülhallgató beépített mikrofonnal
  • Csatlakozás a Bluetooth 4.1 technológia segítségével
  • Speciális pöcök a stabilabb illeszkedés érdekében
  • Erős basszusok a jobb hangélmény érdekében
  • Nagyszerű hangszigetelés még zavaró környezetben is
  • Pause, play és hívásfogadó gomb
  • Füldugók három méretben a kényelmes viselés érdekében
  • Ergonomikus design

Fülhallgató vezeték nélküli hangátvitellel

Ha már eleged van a kábel folyamatos összegabalyodásából és a kényelmetlen póló alá rejtéséről, hogy ne galibázzon mindig, akkor ez a Philips SHB4305BK fülhallgató a tökéletes választás számodra. A számítógéphez vagy a mobil eszközhöz való csatlakozás a vezeték nélküli Bluetooth 4.1 technológián keresztül zajlik, tehát a fentebb említett komplikációk Téged már szerencsére nem fognak érinteni. Ezen Philips in-ear fülhallgatók akkumulátor ideje eléri a 6 órát is egyetlen feltöltéssel.

Nincs többé semmiféle komplikáció

Egy apró, ám annál hasznosabb kiegészítője ezen Philips SHB4305BK fülhallgatónak a praktikus kis gombja a kábelén, amelynek köszönhetően megállíthatod vagy elindíthatod a zeneszámokat, illetve még hívást is fogadhatsz általa. Hihetetlenül jól jön majd olyan helyzetekben, amikor valaki hirtelen hozzád szól, és a zavarodban gyorsan meg szeretnéd állítani az éppen lejátszódó számot. Így azonnal meghallod az illető mondandóját, és mindenféle zavarba esés nélkül fogsz tudni majd válaszolni.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHB4305BK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB4305BK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHB4305BK čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB4305BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB4305BK schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ