A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Philips SHB4385BK fekete

Termékkatalógus
Philips SHB4385BK fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe, zárt, Bluetooth 4.1, frekvenciatartomány 9-21000Hz, impedancia 16ohm, érzékenység 107dB, hangszóró 8,2mm, üzemidő max. 6 óra
Kód:  JPI880b41 Termékszám:  SHB4385BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB4385BK fekete

Bárhol élvezheted kedvenc dalaidat! A Philips SHB4385BK vezeték nélküli Bluetooth-fülhallgatóval féktelen szabadságra teszel szert és kiemelkedő basszus élményt kapsz. A fülhallgató minden fülbe biztonságosan illeszkedik a három különböző méretű szilikon fülpárnának köszönhetően. Továbbá egy újratölthető akkumulátorral is büszkélkedik, amely max. 6 órányi lejátszást kínál.

A Philips SHB4385BK fekete fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • A közkedvelt Philips cég által gyártott vezeték nélküli fülhallgató
  • Modern Bluetooth 4.1 technológia
  • A2DP, AVRCP, HFP, HSP profilok
  • Beszélgetések, zene és a hangerő vezérlése közvetlenül a fülhallgatón
  • A stabilizáló bordának köszönhetően jól tart a fülben
  • Kiválóan elnyomja a külső zajt
  • Hosszú lejátszási idő
  • A csomag tartalmaz egy USB kábelt, amely lehetővé teszi a fülhallgató bekapcsolását, amikor csak szükséged van rá
  • Tetszetős tok a fülhallgatóhoz töltővel
  • Elegáns fekete design
  • A csomagban találsz szilikon fülbetétet 3 méretben

Hihetetlen BASS+ hang

Az elegáns kivitelezésű, praktikus fekete színű Philips SHB4385BK fülhallgató minden korosztályhoz jól fog illeni. A stabilizáló bordának köszönhetően a fülben biztonságosan tart. A 8,2 mm-es hangszórók hihetetlen basszust kínálnak, amelynek köszönhetően a zenét és a ritmust is maradéktalanul kiélvezheted. Az egyedülálló BASS+ hangzás rendkívül alacsony végfrekvenciával idéz elő speciálisan hangolt meghajtókat és basszus mélységeket. Még mélyebben merülhetsz el a zenében a passzív hangizolációnak köszönhetően. A fülhallgató a zárt akusztikus kialakításnak köszönhetően megakadályozza a külső zaj behatolását.

Vezéreld a Philips SHB4385BK fülhallgatót egyetlen kattintással!

A hallgatás szabadságát és beszélgetések fogadását teszi lehetővé a Bluetooth vezeték nélküli technológia. Csak párosítsd minden olyan eszközzel, amely támogatja ezt a funkciót! Akár zenét hallgatsz, vagy egy hívást fogadsz, csak néhány nyomó mozdulat szükséges, és egyszerűen vezérelheted az eszközt. Mindössze egy, két vagy három kattintással aktiválhatod a különböző funkciókat a különböző üzemmódokban. A kényelmes telefonbeszélgetést pedig támogatja a handsfree a mikrofonnal.

Az akkumulátor üzemideje soha nem hagy cserben

Az akkumulátor üzemideje alátámasztja a fülhallgatóról szerzett jó benyomást. Élvezd a kedvenc zenédet akár 6 órán keresztül! A következő 6 órában pedig csatlakoztasd az USB kábellel a töltőtokhoz! Praktikus zsinórral szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy akár a hátizsákhoz rögzítsd, így a kezed szabad lehet bármilyen más tevékenységhez.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHB4385BK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB4385BK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHB4385BK čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB4385BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB4385BK schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ