A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Philips SHB7150FB

Termékkatalógus
Philips SHB7150FB
4,3 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - wireless, 20-22000Hz, érzékenysége: 103dB, impedancia 32 Ohm, 40 mm-es hangszórók, Bluetooth, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, fekete
Kód:  JPI880b55 Termékszám:  SHB7150FB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB7150FB

A Philips SHB7150FB vezeték nélküli fejhallgató több órányi kényelmes zenehallgatást biztosít. A csatlakozási módot Ön választhatja. Választhat a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat közül, amely támogatja az A2DP, AVRCP, HFP, HSP-t vagy az 1,2 m hosszú kábel közül 3,5 mm-es jack dugóval. A maximum 15 m-es hatótávolság miatt akár egy másik szobában is tartózkodhat. Párosíthatja okostelefonnal, tablettel vagy egyéb készülékkel, amely tartalmaz NFC funkciót. Telefonnal csatlakoztatva telefonálhat is a fejhallgató segítségével. Leállíthatja a dalt, és fogadhatja a hívást. Miután befejezte, folytathatja ott, ahol abbahagyta.


Zárt kialakítású bőr párnákkal ellátott, így tökéletesen izolálja a környezeti zajokat, hogy élvezhesse a tökéletesen tiszta hangzást. Az állítható fejpántnak köszönhetően személyre szabhatja a fejhallgató méretét.A beépített akkumulátor segítségével akár 9 órán keresztül képes zenét lejátszani, amely a mellékelt USB-kábel használatával tölthető.

További információk:

Akkumulátor:

  • Akkumulátor típusa: Li-Pol
  • Zenelejátszási idő: 9 óra
  • Készenléti idő: 200 óra
  • Beszélgetési idő: 9 óra

Telefonálás:

  • Beépített mikrofon
  • Hangerőszabályzó
  • Válasz / Hívás vége
  • Hívás elutasítása
  • Utolsó szám újrahívása
  • Mikrofon némítása
  • Hívásvárakoztatás
  • Váltás hívás és zene közt





 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHB7150FB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB7150FB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHB7150FB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB7150FB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB7150FB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ