Philips SHB8850NC, fekete

Termékkatalógus
Philips SHB8850NC, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, Bluetooth 4.0, NFC, 10-22000 Hz frekvenciatartomány, 16 ohm impedancia, 105 dB érzékenység, 32 mm-es hangszórók, USB töltés, zajcsökkentés, 3,5 mm jack, repülőgép adapter
Kód:  JPI880d Termékszám:  SHB8850NC/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB8850NC, fekete

Csúcsminőségű Philips vezeték nélküli fejhallgató, amely kötelékek, környezeti zaj és kompromisszumok nélküli zenei élményt kínál. A fejlett ActiveShield zajszűrési technológia 97 %-kal csökkenti a bejutó környezeti zajt. Ez két mikrofont használ arra, hogy segítsen elnyomni az alacsony frekvenciákat. Érzékeli a környezeti zajt, és ellen-hanghullámok segítségével kioltja azt.

Legfontosabb jellemzők

  • ActiveShield zajszűrő technológia
  • Bluetooth 4.0 támogatás, beágyazott AAC kodek
  • 32 mm-es neodímium hangszórók a pontos hangzásért
  • Ergonómikus puha fülpárnák a hosszú viselési komfortért
  • Kényelmes kihangosított hívások, mikrofon
  • Egy érintéses párosítás NFC segítségével
  • Az akkumulátor akár 16 órányi vezeték nélküli zenelejátszást is bír

Kifinomult 32mm neodímium hangszóróival pontos, jó minőségú és lenyűgöző hangzást nyújt. Ezeket a zárt konstrukcióval kiegészítve olyan hangokat is hallani fogsz a kedvenc dalaidban, amelyeket eddig alig vettél észre. A rendkívül kényelmes, ergonomikus és puha fülpárnáknak köszönhetően pedig még hosszú használat alatt sem fog zavarni.

Kösd össze a kellemest a hasznossal

Merülj el a kiváló hangzásban, bosszantó és mindig összekuszálódó vezetékek nélkül. A Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológia  támogatja a beágyazott AAC kodeket. A fejhallgató párosítható minden mobiltelefonnal, vagy más Bluetooth-eszközzel. Az NFC technológia segítségével egyetlen érintéssel összekapcsolható velük.

A Multi-point lehetővé teszi, hogy egyszerre két készüléket csatlakoztass, így például egyszerre tudsz filmet nézni, vagy zenét hallgatni a tableteden, miközben kényelmesen telefonálsz mobiltelefonon keresztül. Milyen egyszerű!

A tökéletes útitárs

A vezérlők a jobb fülpárnán találhatók, hogy azokhoz tökéletesen hozzáférj. Könnyedén vezérelheted a zenét és a telefonhívásokat, anélkül, hogy zsebedbe kéne nyúlnod a telefonodért, vagy tabletedért. A fejhallgató összehajtható, ezáltal könnyebben hordozható, hiszen nem sok helyet foglal el a táskádban vagy hátizsákodban.

Ellentétben a legtöbb zajszűrős fejhallgatóval ez akkumulátorról és akkumulátor nélkül egyaránt működik, és következetesen kiváló hangzást nyújt bármilyen környezetben. Ha az akkumulátor lemerül, csak csatlakoztasd az audio kábelt, és továbbra is élvezheted kedvenc zenéidet.

Nagy akkumulátor üzemidő

A beépített akkumulátorral akár 16 órán keresztül hallgathatsz zenét, még aktív Bluetooth és zajszűrés mellett is. Amennyiben csak a Bluetooth aktív, akár 33 órán át is bírja.

A legújabb Philips fejhallgató kompatibilis a Siri és a Google NOW alkalmazásokkal, így még könnyebben használhatók a virtuális asszisztensek. Csak nyomd meg a gombot a fejhallgatón, és aktiváld a Siri (iPhone) vagy a Google Now (Android) alkalmazást.

További információk:

Hang csatlakozás:
3,5 mm-es vonal bemenet

Bluetooth profilok:
A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Bluetooth verzió:
4.0

Maximális hatósugár:
10 m-ig

Híváskezelés:
Válasz / Hívás vége
Hívás elutasítása
Utolsó szám újrahívása
Mikrofon némítás
Hívástartás
Váltás hívások és a zene között
Hangerőszabályzó

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHB8850NC, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB8850NC černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHB8850NC čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB8850NC schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB8850NC schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ