Akvizice ApF HU Shop roku

Philips SHE2550/10, fekete

Termékkatalógus
Philips SHE2550/10, fekete
4,3 9 értékelés
Fej-/fülhallgató - miniatűr, fülbe dugható, frekvenciatartománya 12-22000 Hz, érzékenysége 106 dB, 1 m-es vezeték
Kód:  JPI800a Termékszám:  SHE2550/10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE2550/10, fekete

A kiváló minőségű, kettős szellőzővel ellátott fülbe helyezhető fülhallgató még kiegyenlítettebb és élethűbb hangélményt nyújt. Az alapja egy neodímium mágnes, amely a legjobb anyag erős mágneses tér létrehozásához, ami együtt jár a nagyobb lengőtekercs-érzékenységgel, jobb mélyhang-átvitellel és összességében jobb hangminőséggel. A 15 mm-es meghajtó optimális kényelmet nyújt a viseléséhez, mert elég kicsi ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen, ugyanakkor elég nagy az tiszta és torzításmentes hanghoz.

A különleges kialakítású kettős szellőzők egyensúlyba hozzák a magas és mély hangokat a nagyobb zenei élmény érdekében. A speciális forma és a fülpárnák luxus minőségű anyaga biztosítják a tökéletes illeszkedést és a maximális kényelmet. Megakadályozzák a hangszivárgást és fokozzák a mélyhang teljesítményt is. A fülpárnák alakja tökéletesen illeszkedik az emberi fülhöz. A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást. A légy, rugalmas rész megvédi a kábelcsatlakozást a sérüléstől, amelyet a gyakori hajlítás okozna.

Ez a fejhallgató mindig tökéletes zenei élményt nyújt, mert  neked és az életmódodhoz hozták létre.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE2550/10, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE2550/10 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE2550/10 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE2550 / 10 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE2550 / 10 Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ