Philips SHE3205WT, fehér

Termékkatalógus
Philips SHE3205WT, fehér
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - Miniatűr, fülbe helyezhető, mikrofonnal, 8-24000Hz, 14.2mm-es hangszórókkal, érzékenysége 107dB, impedanciája 32Ohm, 1m-es kábellel, 3.5mm-es csatlakozóval
Kód:  JPI800l9m Termékszám:  SHE3205WT/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3205WT, fehér

Ismerd meg az új Philips fülhallgatót, amely teljesen új szintre emeli a zenehallgatás élményét. A SHE3205 modell kiemelkedik miniatűr méreteivel, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe és blokkolja a környező zajokat. A speciális Flexi-Grip design rugalmas védelmet képez a fülhallgató és a kábel között, így a fülhallgatónak hosszabb lesz az élettartama és ellenállóbb lesz a rendszeres hajlítgatás során keletkezett sérülésekkel szemben. 

Kialakítása garantálja a kényelmes viseletet, mivel tökéletesen alkalmazkodik a fül belsejéhez. A neodímium mágnessel rendelkező erőteljes hangszóró részletgazdag basszust és tiszta hangzást nyújt. Az erős mágneses tér növeli a lengőtekercs érzékenységét, és ezzel együtt a jobb hangzást. Emellett bármikor fogadhatod hívásaidat, hiszen a beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy egyszerűen válts zenehallgatásról hívásfogadásra. 

Legfontosabb jellemzői

  • 14.2 mm-es nagy teljesítményű hangszóró neodímium mágnessel
  • Kialakítása pontosan reprodukálja a fül belsejét
  • Tökéletesen szigetel, blokkolja a külső zajokat
  • Beépített mikrofon segítségével válthatunk a zene és a telefonhívások között
  • Speciális ellenálló Flexi-Grip design
 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE3205WT, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE3205WT bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE3205WT biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE3205WT weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE3205WT weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ