30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Philips SHE3905BK fekete

Termékkatalógus
Philips SHE3905BK fekete
5 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - miniatűr, fülbe helyezhető, mikrofonnal, 10-22 000Hz, 8,6 mm-es hangszórók, 107 dB érzékenység, 16 Ohm impedancia, cserélhető fülbetét 3 méretben, 1,2 m-es kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  JPI800x6a Termékszám:  SHE3905BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3905BK fekete

Ez az elegáns fejhallgató beépített mikrofonnal és vezérlő kapcsolóval kitűnő választás, ha kényelmesen szeretnél zenét hallgatni és kihangosítva mobilozni. A hatékony hangszórók erőteljes hangot és mély basszust sugároznak. A vákumozott burkolat vonzó külsőt biztosít, és a fejhallgató mellé puha szilikon fülbetét jár három különböző méretben.

Legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató zenehallgatáshoz és kihangosított mobilhívásokhoz
  • A tökéletes szigetelés kiszűri a külső zajokat
  • Széles frekvenciatartomány 10 és 22.000 Hz között
  • Kényelmes ovális fülbetét
  • A mikrofonvezérlővel könnyedén válthatsz a zenehallgatás és a hívásfogadás között
  • A három cserélhető fülbetét között biztosan megtalálod az optimális méretet

Kényelem és a külső zaj kizárása

A fejhallgató kompakt mérete 8,6 mm-es hangsugárzókat rejt, amelyek nagyon tiszta és lenyűgöző basszussal rendelkező valósághű hangot biztosítanak. Az ovális fülbetétek ergonómikus kialakítása felveszi a fül belső formáját, így jobban illeszkednek a fülbe és viselésük is kényelmesebb. Hatékonyan szűrik ki a külső zajt, így zavartalanul, kellemetlen zajok mélkül hallgathatod kedvenc számaidat.

Zenehallgatás és hívásfogadás

A kábelbe beépített vezérlő gombbal válthatsz a zeneszámok között, illetve a mikrofon segítségével hívásokat is fogadhatsz, vagyis a fejhallgató egyben mobilod kihangosítójaként is szolgál. A minőségi kivitel és megjelenés szintén szemet gyönyörködtető. A vákumozott felület további védelmet nyújt. A fejhallgató azoknak is tökéletes, akiknek nem csupán a tiszta hangzásra és a kényelemre van igényük, de a gyönyörű megmunkálás is fontos nekik. A csomagban találsz még három különböző méretű fülbetétet, továbbá kellemes újdonság az 1,2 m-es megerősített és tartós kábel.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE3905BK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE3905BK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE3905BK čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE3905BK Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE3905BK Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ