30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Philips SHE3905SL ezüst

Termékkatalógus
Philips SHE3905SL ezüst
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, mikrofon, 10-22000 Hz, 8,6 mm-es hangszórók, 107 dB érzékenység, 16 Ohm impedancia, 3 db különböző méretű cserélhető fülpárna 1,2 m-es kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  JPI800x6c Termékszám:  SHE3905SL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3905SL ezüst

Az elegáns, fülbe helyezhető fejhallgató beépített mikrofonnal és ellenőrzések tökéletes kényelmes zenehallgatás és a hívások kezelését kihangosító. Hatékony hangszórók garantálják az erős és gazdag basszus. Ezek vákuum fémezett felülettel vonzó design és lágy szilikon fülpárnák 3 méretben.

legfontosabb jellemzői

  • Headset zenehallgatáshoz és hívások kihangosító
  • A tökéletes szigetelés kiszűri a külső zajokat
  • A széles frekvencia tartományban a 10 és 22.000 Hz
  • Alakú ovális csatorna bélés biztosítja a kényelmet
  • Vezérlő kábel mikrofonnal megkönnyíti közötti mozgáshoz pályák és fogadása
  • Három cserélhető gumi tippeket optimális méret

Kényelem és blokkolja a környezeti zaj

Ear fejhallgató Philips SHE3905 kompakt rejtett hatékony 8,6 mm-es hangszórók egy nagyon hiteles hang egy nagy tisztasági fokú, dübörgő basszus. Ergonomikus alakú ovális betétekkel csatorna optimálisan követi a belső alakját a fül, így jobban illeszkedik a fülbe, és kényelmes viselet. Telepítés után hatékonyan kiszorítja a környezeti zaj, így hallgatni a zenét anélkül zavaró, kellemetlen hatásokat.

Ovádejte zene és hívások

Integrált vezérlő panel a használt kábel hagyja zeneszámok között és felszerelt egy mikrofont, és a képesség, hogy hívásokat fogadni a fejhallgató teszi kihangosító a telefonhoz. Ez a modell is kérjük kivitelezés és tervezés. Vákuum fémezett felület biztosítja a megnövelt védelmet, sőt, ez a design nagyon úgy néz ki sikeresen. A fejhallgató annyira jól alkalmazkodik a felhasználók számára, akik a kereslet tiszta hangzás és a kényelem, hanem értékelik a szép kivitelezés. Jön a levehető terminál 3 méretben és kellemes újdonságot is edzett és ellenálló kábel hossza 1,2 m.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE3905SL ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE3905SL stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE3905SL strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE3905SL Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE3905SL Silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ