Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

Philips SHE4300WT fehér

Termékkatalógus
Philips SHE4300WT fehér
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató Fül frekvenciatartomány 9-23.000 Hz, impedancia 32 ohm, érzékenysége 107 dB Repro 12,2 mm, 3,5 mm-es csatlakozó kábel 1,2 m
Kód:  JPI801j Termékszám:  SHE4300WT/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE4300WT fehér

Egy megbízható plug-in fülhallgatót keres a minőségi zene hallgatásához? Akkor próbálja ki a Philips SHE4300WT fülhallgatókat, amelyek tökéletesen illeszkedneka fülbe és akár több óra zenehallgatás után sem mozdulnak el. A készlethez három, különböző fülpárna is hozzátartozik, így használója kiválaszthatja azt, amelyik a legkényelmesebb a számára. A Philips SHE4300WT-nél garantált, hogy kedvenc számai hallgatásakor a hangokat  a legtisztábban fogja hallani, erős basszussal és a legcsekélyebb torzítás nélkül.  Mindezeken felül pedig a kiváló hangszigetelés gondoskodik arról, hogy egyetlen ütemről se maradjon le. A Philips Ear Headphones fülhallgatói nemcsak egy okos, fehér kiegészítőt készítettek az Ön számára, de egyben egy remek társat is a szabadideje eltöltéséhez.


A Philips SHE4300WT főbb jellemzői

  • Fülhallgató 3,5 mm-es jackdugóval
  • Erős basszus a jobb zenei élvezetért
  • Philips SHE4300WT remek zajszigeteléssel a zajos környezetben
  • 3 különböző méretű fülvédő, a kényelmes illeszkedés érdekében
  • Ergonomikus kialakítás, fehér színben
 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE4300WT fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE4300WT bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE4300WT biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE4300WT Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE4300WT Weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ