Akvizice ApF HU DJI MPLA312749 ,MPLA312748

Philips SHE8105BK

Termékkatalógus
Philips SHE8105BK
4,5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, mikrofonnal, 8-24000Hz, 8,6 mm-es hangszórók, 107 db érzékenység, 16 Ohm impedancia, 1,2 m-es kábel, 3,5 mm-es csatlakozó, alumínium ház
Kód:  JPI835g1 Termékszám:  SHE8105BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE8105BK

A Philips SHE8105 fülhallgató kiváló minőségű hangszórókkal van felszerelve, hogy teljes mértékben élvezhesd a kristálytiszta magas hangokat és az erőteljes basszust. A fülhallgató háza tartós alumíniumból készült, amely megakadályozza a berezgést, így biztosítva a teljes mértékben tiszta hangátvitelt és emellett véd a kopástól is. 

Távvezérlő zenehallgatáshoz és hívások fogadásához

A fejhallgató ovális hangcsövei megkönnyítik az illeszkedést bármely fülhöz. A kábelbe épített távvezérlő segítségével válthatsz a zeneszámok között, és a mikrofonnak valamint a hívás-fogadási képességnek köszönhetően tulajdonképpen a telefonodhoz tartozó headset funkcióját is elláthatja. A fülhallgatóhoz három különböző méretű fülbetét-pár tartozik, így könnyen kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Továbbá nagyra fogod értékelni a kábelen található ügyes csúszkát, amely megakadályozza a kábel bosszantó gubancolódását. A különleges, rugalmas Flexi-grip csatlakozó, amely a kábelt és a fülhallgatót köti össze, megvédi a kábelt a hajlítás következtében előforduló károsodásoktól. 

Legfontosabb jellemzői

  • 8,6 mm-es meghajtók a mély basszusokért
  • Beépített mikrofon és távvezérlő zenehallgatáshoz és hívások fogadásához
  • A tartós alumínium ház megakadályozza a berezgést
  • Csúszka, amely megakadályozza a kábel gubancolódását
  • Szilikon fülbetét három méretben
  • Puha és rugalmas Flexi-Grip csatlakozó
  • Ívelt ház és ovális hangszórók a maximális kényelemért
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE8105BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE8105BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE8105BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE8105BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE8105BK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ