Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Philips SHE8105RD fülhallgató

Termékkatalógus
Philips SHE8105RD fülhallgató
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, mikrofonnal, 8-24000Hz, hangszóró átmérője 8,6 mm, 107 db érzékenység, 16ohm impedancia, 1,2 m-es kábel, 3,5 mm-es csatlakozó, alumínium kialakítás
Kód:  JPI835g3 Termékszám:  SHE8105RD/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE8105RD fülhallgató

Egy megbízható, fülbe helyezhető fülhallgatót keresel, amely kiváló minőségű zenehallgatáshoz? Próbáld ki a SHE8105RD fülhallgatót a jól bevált és népszerű márkától, a Philips-től. A minőségi kivitelezéssel biztosan elégedett leszel. A fülbe helyezhető fülhallgató tökéletesen illeszkedik minden vásárló füléhez, és nem kényelmetlen akár több óra után sem. A dobozban nem kevesebb, mint 3 különböző méretű szilikon párnát találsz a fülhallgatóra. 

A Philips SHE8105RD piros fülhallgató fő jellemzői

  • Fülhallgató 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • Ergonomikus kialakítású fülhallgató piros színben
  • Kiváló hangszigetelés zajos környezetben is
  • Erős basszus a jobb zenei élményért
  • 3 különböző méretű fülpárna a kényelmes illeszkedésért
  • Kialakítása megelőzi a kábel összetekeredését
  • Beépített gomb mikrofonnal a hangerő szabályozására és hívások fogadására

SHE8105RD - fülhallgató, amely kizárja a zajt

A Philips fülhallgatóba bizonnyal gyorsan bele fogsz szeretni, nem csak az elegáns megjelenése miatt, hanem azért is, mert nagyszerű társaddá válik szabadidődben. Kedvenc dalod hallgatása közben mindig tiszta hangot és erőteljes basszust kapsz, minimális torzítással és a külső zajok teljes kiszűrésével.

A praktikus Philips SHE8105RD fülhallgató

A fülhallgató 3,5 mm-es csatlakozója csatlakoztatható számos elektronikus eszközhöz. Könnyen hallgathatod a mobiltelefonon, MP3 lejátszón, PC-n, laptopon és egyéb eszközökön tárolt zenéid. A hívások fogadása is egyszerű a beépített mikrofonnak köszönhetően. A zene és a hívás váltása egyetlen gomb megnyomásával is lehetséges. A fülhallgatóval a zene kiválasztása is egyszerű. A vásárlókat lenyűgözi a SHE8105RD fülhallgató piros változata, csak úgy, mint a nagyszerű működése. 

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHE8105RD fülhallgató Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE8105RD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHE8105RD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE8105RD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE8105RD.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ