30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Philips SHL3160RD piros

Termékkatalógus
Philips SHL3160RD piros
4,4 11 értékelés
Fej-/fülhallgató - 8-24000 Hz frekvenciatartomány, 24 Ohm impedancia, 107 dB érzékenység, 32 mm-es hangszórók, 1,2 m-es kábel
Kód:  JPI827g7f Termékszám:  SHL3160RD/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3160RD piros

 

 

A Philips SHL3160 fejhallgató erőteljes hanggal, és mély basszussal örvendezteti meg használóját. Zárt szerkezettel rendelkezik, zajszigetelést biztosít zavaró tényezők nélkül. Párnázott fülhallgatóival nem kell feladnia az útközbeni zenehallgatást.

Legfontosabb jellemzői

  • Zárt kialakítás, amely elszigeteli a környezeti zajt is
  • Az eredetihez hű audio teljesítmény
  • Állíthatóság a kényelmes zenehallgatáshoz
  • Modern, nagyon ízléses kialakítás

Tökéletes hang

Az alap 32 mm-es hangszóró széles frekvenciatartományban működik, ez 8-24.000 Hz-et jelent. Ez hozza a tiszta, részletgazdag és természetes hangot, ahogy azt készítői eredetileg eltervezték. A zárt akusztika gondoskodik a jó hangszigetelésről, amely kiszűri a külső zajokat és a külvilág sem fogja hallani, Ön éppen milyen zenét hallgat. 

Kényelem még a hosszabb használat során is

A Philips SHL3160 fejhallgató úgy készült, hogy alkalmas legyen a kényelmes, hosszan tartó használatra. Az állítható fülpárnák és a fejpánt illik mindenki fejére. Puha, lélegző fülpárnák alatt kényelmesen elfér az Ön füle is, és így teljes mértékben elmerülhet a zenében is. 

Modern tervezés és praktikum

Az úton bizonyára hasznát veszi majd az 1,2 méter hosszú kábelnek, amelyet - kis méretének köszönhetően - bármelyik bőröndjében eltárolhat. A fejhallgatók továbbá rendelkeznek egy modern, időtlen design-al is, melynek köszönhetően jól mutatnak a fülön is.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL3160RD piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3160RD červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL3160RD červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3160RD rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3160RD rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ