30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips SHL3165BL kék

Termékkatalógus
Philips SHL3165BL kék
4,4 5 értékelés
Fej-/fülhallgató - mikrofon, frekvenciatartomány: 8-22000 Hz, impedancia: 2-4 Ohm, 107 dB érzékenység, 32 mm-es hangszórók, kábel hossza: 1,2 m
Kód:  JPI827g7j Termékszám:  SHL3165BL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3165BL kék

A Philips SHL3165 fejhallgató kitűnő zenehallgatási élményt bztosít. A még tökéletesebb élményhez most 32 mm-es neodímium hangszórókkal és az egyszerűbb használat kedvéért forgatható fulpárnákkal is felszereltük. A beépített mikrofonnak és a hívásfogadó gombnak köszönhetően pedig a mobiltelefonodat sem kell telefonáláshoz elővenned.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy, 32 mm-es hangszóró
  • Zárt akusztikus kialakítás
  • Beépített mikrofon és hívásfogadó gomb
  • Kompakt, összehajtható kialakítás
  • DJ fejhallgatók által inspirálva
  • Szellőző fülpárnák 

Zárt kialakítás

A fejhallgató zárt akusztikája alapos hangszigetelést biztosít. Kiszűri a külső zajokat, így gondoskodván zenehallgatásod zavartalanságáról. Ez azt is jelenti, hogy nagy hangerőnél is tisztán élvezheted kedvenc számaidat.

Utazásra tervezve

A Philips SHL3165 fejhallgatókat kényelmes viselésre és utazásra alakítottuk ki. A fülpárnák és a fejpánt is állítható, így mindenki megtalálja a számára kényelmes beállítást. A puha párnázás javítja a szellőzést és eloszlatja a nyomást? és a hőt. A fejhallgatót össze lehet hajtani, így könnyen elfér a bőröndben. Az energiaellátást a mellékelt 1,2 méteres kábel biztosítja.

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL3165BL kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3165BL modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL3165BL modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3165BL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3165BL blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ