Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Philips SHL3260BK fekete

Termékkatalógus
Philips SHL3260BK fekete
4,4 6 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartomány 8-27000Hz, impedancia 32 Ohm, érzékenység 106 dB, 40 mm-es hangszórók, 1,2 m-es kábel, összecsukható, forgatható kagyló
Kód:  JPI827h2d Termékszám:  SHL3260BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3260BK fekete

Az SHL3260 fejhallgató zárt szerkezetével kiválóan teljesít, amely még a DJ-k speciális igényeinek is megfelel. A 40mm-es neodímium hangszórók tiszta hangzást és dinamikus basszust közvetítenek, a cserélhető kagylókat 165 fokban el lehet forgatni, leegyszerűsítve a monitorozást. A fejhallgató 2000 mW-os terhelhetőségének köszönhetően még nagy hangerőnél sem torzít. 

Tökéletes hangzás

Az alapos szigetelésű, zárt rendszer nagyszerű akusztikáról gondoskodik. Megfelelően kiszűri a külső zajokat, így teljes mértékben élvezheted a zenehallgatást. Nagy teljesítményt és kiváló hangzást biztosít, továbbá torzításmentesen közvetíti a zenéket nagy hangerő vagy nagy audiobemeneti teljesítményszint esetében is. A 165°-os forgatásnak köszönhetően számok keverése közben bármikor átállhatsz egyfüles zenehallgatásra.

Tökéletes utazáshoz

A Philips SHL3260 fejhallgató úgy van kialakítva, hogy menet közben is a legkényelmesebb illeszkedést biztosítsa. A fülhallgató kényelmes viseléséhez hozzájárul az állítható kagyló illetve fejpánt, a puha fülpárnák javítják a szellőzést, és eloszlatják a hőt és a nyomást. A fejhallgatót össze lehet csukni, úgyhogy könnyen elfér a csomagban. Említésre méltó még a speciális design is, valamint a tartós pántok és az 1,2 méteres kábel. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL3260BK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3260BK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL3260BK čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3260BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3260BK schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ