Philips SHL3300BK fekete

Termékkatalógus
Philips SHL3300BK fekete
3,7 4 értékelés
Fej-/fülhallgató Frekvenciatartomány 18-25000Hz, impedancia 32Ohmů, érzékenység 108 dB, 40 mm-es, 1,5 m spirál kábel, kompakt összecsukható fejpánt
Kód:  JPI827h6 Termékszám:  SHL3300BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3300BK fekete

Monitoring SHL3300BK DJ fejhallgató tervezték egyedi hangzást. Ezek hangszórók neodímium mágnessel vannak szerelve 2200 MW, és lehetővé teszi a teljes basszus és torzításmentes hang.Automatikusan ismétlődő fülpárnák forog 165 fokban könnyű ellenőrzés. 

legfontosabb jellemzői

  • zárt kialakítás
  • Tartós spirális kábel hossza 1,5 m
  • Csuklós fejhallgató hallgatni egy füllel
  • kényelmes viselet

1,5 m spirál kábel

Ezekkel fejhallgató, köszönhetően a kábel sodrott teljes szabadságot élveznek. Csökkenti a stressz által okozott húzás alkatrészek és mégis elegendően hosszú. Felejtsd el a káosz a kusza vezetékek. Hála a összehajtható fejhallgató könnyen át és tárolni. Itt élvezheti az ízületek és a becsületes minőségű alkatrészeket. A kábel tervezték, hogy ellenálljon gondatlan húzó és ismétlődő hajlító. És ez arra kényszeríti átkelés mindennapi használatra. Ellenállás vizsgálatok megerősítették 8000 hajlítás.

Felvillanás fejhallgató 165 °

Fejhallgató a professzionális DJ, így lehetővé swing 165 fok. Hallgatva egy füllel, miközben élvezheti hanganyag keverése és a mindennapi zenehallgatás, ha például átmenetileg szükség szentelni hangok körül. Viselési komfort ergonomikus kialakítás és ilyen széles fejpánttal EVA hab. Arch alkalmazkodik bármilyen fej formáját, ez mindenki számára megfelelő. 

zárt akusztika

Zárt kialakítás alapos hangszigetelés. És a hang tiszta és torzításmentes, függetlenül attól, hogy a mennyiség és a hangforrás. Egy kis zenét, MP3-lejátszó, okostelefon, otthoni audio rendszer, vagy egy mixer, bármilyen hangerőn, kapsz egy autentikus adminisztráció.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL3300BK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3300BK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL3300BK čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3300BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3300BK schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ