Philips SHL3565BK fekete

Termékkatalógus
Philips SHL3565BK fekete
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, frekvenciatartomány: 7-27000Hz, impedancia: 16 Ohm, érzékenység: 104 dB, 40 mm-es hangszórók, 1,2 m-es vezeték, összecsukható, fejpánttal
Kód:  JPI827h7 Termékszám:  SHL3565BK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3565BK fekete

Monitoring fejhallgató DJ kialakítás Philips SHL3565BK biztosít páratlan hangminőség.40 mm-es hangszórók neodímium mágnesekkel közvetíteni tiszta hangot és dinamikus basszus és állítható fülpárnák forgatni akár 165 fokos, így könnyű ellenőrzés. A fejhallgató vannak szerelve a teljesítménye 2200 mW, és ezáltal nincs torzítás még nagy hangerő. Ez magában foglalja a beépített mikrofon és egy gombot felvette a hívást. 


Főbb jellemzők:

  • 40mm
  • zárt akusztika
  • Kompakt, összehajtható kialakítás
  • DJ tervezés
  • lélegző fülpárnák

Tökéletes hangzás minden kötet

Zárt akusztika egy alapos hangszigetelés. A megfelelően kiszűri a külső zajokat, így teljes mértékben élvezte hallgatni. Kezelése a nagy teljesítmény és a gondos ügyintézés megtartja nagyfokú hitelesség, még nagy hangerővel vagy nagy teljesítményű audio bemenet. Köszönhetően forgatása 165 ° -ban a mix leállíthatja könnyen hallgatni az egyik füle.

Alkalmas utazás

Philips kézibeszélők SHL3565BK így tervezték a legkényelmesebb illeszkedést és az utazás. Állítható párnák is fejpánt rozsdamentes acélból bevont nylon. Puha párnázás növeli a szellőzést, majd a hőt és nyomást. Fejhallgató lehet hajtani úgy, hogy könnyen beilleszthető a csomagjait. Szintén érdemes megemlíteni egy speciális design, tartós zsanérok és 1,2metrový kábelt. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL3565BK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3565BK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL3565BK čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3565BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3565BK schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ