Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Philips SHL4805DC fekete

Termékkatalógus
Philips SHL4805DC fekete
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - Fejhallgató mikrofonnal, zárt, összehajtható, frekvenciatartomány: 9 - 24000 Hz, impedancia: 32 Ohm, érzékenység: 103 dB, 32 mm-es hangszórók, 3.5 mm jack csatlakozó, 1.2 méteres kábel
Kód:  JPI827l4 Termékszám:  SHL4805DC/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL4805DC fekete

A Philips SHL4805DC fejhallgató egyesíti az elegáns kialakítást, a kényelmet és a kiváló teljesítményt. Az erőteljes, 32 mm átmérőjű hangszórók mély, gazdag basszusokat biztosítanak melyek még zajos környezetben is élvezhetőek - köszönhetően a zárt kivitelezésnek. Az ultrakönnyű és vékony kialakításnak, illetve a puha fülpárnáknak köszönhetően az extra kényelem még hosszú használat után is garantált. Az összehajtható designnak hála kis helyen is elfér, míg a lapos, törés gátló kábel kevésbé hajlamos a gubancolódásra. A könnyen használható távvezérlő lehetővé teszi a zeneszámok lejátszását/megállítását, illetve a hívások fogadását egy egyszerű gombnyomással.

Legfontosabb jellemzők

  • Tiszta hangzás a nagy teljesítményű, 32 mm-es hangszóróknak hála
  • A puha fülpárnák és ultrakönnyű kialakítás biztosítja a kényelmet
  • Laposra és kis méretre összehajtható kialakítás az egyszerű hordozhatóságért
  • A lapos kialakítású kábel gubancmentesen tartja a fejhallgatót, így meghosszabbítva élettartamát
  • Elegáns, minimalista design
  • Maximális terhelhetősége: 40mW

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL4805DC fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL4805DC černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL4805DC čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL4805DC černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL4805DC černá.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ