Akvizice ApF HU Shop roku

Philips SHL5000 - fekete

Termékkatalógus
Philips SHL5000 - fekete
4,5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - headset, 9-24000 Hz frekvenciatartomány, 32 ohm impedancia, 104 dB érzékenység, 32 mm-es hangszórók, 3,5 mm-es jack csatlakozó, 1,2 m-es kábel
Kód:  JPI827j Termékszám:  SHL5000/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL5000 - fekete

Szeretnéd útközben is élvezni a csúcsminőségű zenehallgatás élményét? Ez a minőségi fejhallgató nem fogja tönkretenni a pénztárcádat. A puha párnák takarják a fület, így kizárnak minden környezeti zajt. A kiváló minőségű, 32 mm-es meghajtók tiszta és kiváló hangzást biztosítanak. A könnyű és tartós design-t nagyon profin alakították ki: felveszi a fejforma alakját, de a súlya alig érzékelhető.

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető márkás fülhallgató
  • Nagyszerű hangminőség és erőteljes basszus
  • Könnyű és tartós szerkezet
  • Nagyon kényelmes párnázat
  • Biztonságos és kényelmes szállításhoz alkalmas kialakítás

Egyedi design

Az SLH5000 fejhallgató kialakítása maximális zenehallgatási élvezetet nyújt. Az acél fejpánt felveszi fejed formáját, a kényelmes fülkagylók puha párnázottságának hála pedig isteni kényelemben lehet részed. A kábel aranyozott csatlakozói elég hosszúak ahhoz, hogy a zenelejátszód vagy a telefonod ne essen ki a zsebedből. A fejhallgató az egyszerű tárolás és hordozhatóság érdekében összehajtható, így bárhová magaddal viheted.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL5000 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL5000 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL5000 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL5000 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL5000 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ