Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Philips SHL5005 - fekete

Termékkatalógus
Philips SHL5005 - fekete
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, frekvenciatartomány: 9 Hz - 24000 Hz, 104 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 1,2 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  JPI827j2 Termékszám:  SHL5005/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL5005 - fekete

Ez a Philips fejhallgató 32 mm-es hangszóróival és a BASS+ technológiával megbízhatóságot és nagyszerű teljesítményt ígér. Alkalmas számítógéphez, telefonhoz, mp3-lejátszóhoz vagy más, 3.5 mm-es jack bemenettel rendelkező eszközhöz való csatlakoztatásra. A fejhallgatót zenehallgatásra tervezték, magas hangminőséggel és gazdag basszushangzással rendelkezik. Ezen kívül elegáns, kompakt design jelemzi, az 1,2 m-es kábelen található mikrofon pedig lehetővé teszi a telefonbeszélgetések lebonyolítását.

Legfontosabb jellemzők

  • Szilárd szerkezet
  • Párnázott fülkagylók
  • Tökéletesen vezérelt magasságok és basszus
  • Kompakt méret
  • Kényelmes zenehallgatás
  • Kitűnő teljesítmény
  • Összecsukható kialakítás

A kényelem mindenek felett

A fejhallgató sokoldalú, ergonomikus kialakításának hála el is felejtkezel róla, hogy a fejeden van. A fülkagylók lágyan párnázottak, nem nyomnak, így maximális kényelmet nyújtanak zenehallgatás közben. A fejhallgató rendkívül jól szigetel, így semmit nem fogsz észlelni a kültéri zajokból, és te sem zavarsz majd másokat, ha feltekered a hangerőt.

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHL5005 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL5005 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHL5005 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL5005 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL5005 schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ