A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Philips SHQ1255TBK fekete

Termékkatalógus
Philips SHQ1255TBK fekete
3,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató sport, hallójáratba dugható, 15-22 000 Hz-es ferekvenciatartomáy, 32 ohm impedanica, 106 dB jel/zaj viszony, 13,6 mm-es hangszórók, izzadságálló, 3,5 mm jack, 1,2 m kábel
Kód:  JPI800v22 Termékszám:  SHQ1255TBK/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ1255TBK fekete

Szeretnéd futás, konditermezés és egyéb sportok közben kedvenc zenéidet hallgatni? Akkor a lehetséges választásaid közül semmiképp se hagy ki a Philips SHQ1255TBK fülhallgatót, ami a minőségi zene mellett kényelmes viselést kínál. A spot fülhallgató ellenáll az izzadságnak, kampóival pedig a fülünkre kapaszkodik, így aktív sportolás közben sem kell aggódni a rögíztése miatt. A biztonság érdekében nem teljes mértékben zárják ki a környezet zajait, ami előnyös a szabadban, ahol jó ha némi információt kapunka körülöttünk történő dolgokról. A Philips sport fülhallgató egyméteres, 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződő kábellel kapcsolható a zene forrásául szolgáló készülékhez. Integrált mikrofonja révén telefonhívásokhoz is használható.

A Philips SHQ1255TBK főbb jellemzői

  • Fülbe illeszthető sport fülhallgató
  • Fülhorgok a stabilabb rögzítés érdekében
  • Ellenáll az izzadságnak
  • Tiszta magas és dinamikus basszus
  • Vezetékbe integrált mikrofon telefonáláshoz
  • A nagyobb biztonság érdekében nem blokkolja teljes mértékben a bejutó zajokat
  • 3,5 mm-es jack csatlakozás
  • Elegáns fekete dizájn

Vége a bonyodalmaknak

A Philips SHQ1255TBK hasznos kiegészítője a kis kapcsoló a vezetékén, amivel a zene állítható meg és indítható újra, illetve hívásfogadásra is használható. Jól jön olyan helyzetben ha valaki beszélni kezd hozzánk és mi gyorsan le szeretnénk állítani a zenét, hogy értsük mit mond és válaszolhassunk neki.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHQ1255TBK fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ1255TBK černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ1255TBK čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ1255TBK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ1255TBK schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ