A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Philips SHQ2400CL fekete-sárga

Termékkatalógus
Philips SHQ2400CL fekete-sárga
3,8 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - sportoláshoz, fülbe, 7-24 000 Hz, 8,6 mm hangszórók, 107 dB érzékenység, 16 Ohm impedancia, három különböző méretű cserélhető fülpárna, 1,2 m kevlár erősítésű kábel, amely ellenáll a verejték és a víznek
Kód:  JPI832f92a Termékszám:  SHQ2400CL/00 Gyártó honlapja:

Philips SHQ2400CL fekete-sárga

A Philips fülhallgatói azok számára készültek, akik szívesen doppingolják magukat kedvenc zenéjükkel. Ne teketóriázz és indulj el e fülhallgatóval együtt az eddig elérhetetlennek tűnő céljaid felé. Amennyiben igazán minőségi hangvisszaadást keresel, nem kell tovább keresgélned - a Philips SHQ2400CL formájában a modern és főként a praktikus design tökéletes kombinációjának tulajdonosává válsz. A fülhallgató erősen tart a helyén és tökéltetes társaságot szolgáltat. A kényelmes és stabil viselés az egyedülálló, speciális szerkezetű stabilizáló gyűrűkkel biztosított, amelyek három méretben állíthatóak. Egyszerűen kiválaszthatod a számodra megfelelő méretet.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Ergonomikus stabilizálógyűrűk
  • Nagytelejesítményű, 8,6 mm átmérőjű inverterek
  • 7-24 000 Hz-es kiváló tartomány  
  • Vízálló fülhallgatókialakítás (IPX2 norma szerint)
  • Csúszásmentes gumipárnák tartják a helyén a fülhallgatót
  • Kiváló hangminőség
  • Dupla, párhuzamos, szimmetrikus kábelkialakítás
  • Füldugóvég három méretben (S, M, L)
  • Kábeltartó csat

Zenehallgatás korlátok nélkül

A kábel miatt sem kell aggódnod, mivel kevlar bevonatának köszönhetően védett a szakadás, sőt a repedés ellen is. Könnyedén ellenáll az extrém környezetnek és edzéseknek. A kábel jól sikerült, remekül kinéző sárga színben kialakított, 1,2 méteres hossza aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződik. A vízálló szerkezet védi a fülhallgatót a folyó víz elől, így nem kell aggódnod, ha megáznál vagy túlságosan megizzadnál. Csupán 4,3 gramm súlyának köszönhetően a fülhallgató szinte észrevétlen. A neodímium mágnesek tiszta hangot képeznek, a magas hangoktól kezdve a basszusokig. Kezdődhet az edzés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHQ2400CL fekete-sárga
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ2400CL černo-žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ2400CL čierno-žlté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ2400CL schwarz-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ2400CL schwarz-gelb.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ