Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Philips SHQ3405BL, kék

Termékkatalógus
Philips SHQ3405BL, kék
3,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - sportoláshoz, füles, mikrofonos, 6-24000Hz, 8,6mm-es hangszóró, érzékenysége 107dB, 16Ohm ellenállás, három különböző méretű cserélhető fülpárna, 1,2m Kevlar erősítésű kábel, víz és verejtékálló
Kód:  JPI832i5a Termékszám:  SHQ3405BL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ3405BL, kék

A Philips márka fejhallgatója azoknak készült, akik szeretik a kényelmet még kedvenc zenéik hallgatása közben is. Ezeknek a termékeknek a hangreprodukciója nagyon magas minőségű.

A kényelmes és stabil illeszkedés garantált a szabadalmazott, állítható fülhoroggal, ami egy speciális ultra-könnyű konstrukció és három különböző méretű adapterrel van kiegészítve. Egyszerűen válaszd ki a neked legjobban megfelelő méretet. Felhasználóbarát a tartó megléte is, amely garantálja, hogy a fejhallgató mindig biztonságban legyen. 

Legfontosabb jellemzői

  • Állítható fülhorog
  • Vízálló fülhallgató (IPX4 szabvány)
  • Kiváló hangminőség
  • Három méretű fülrögzítő (S, M, L)
  • Kábeltartó az összetekeredés megelőzésére
  • Sportos tok
  • 8,6 mm-es átmérőjű teljesítmény-átalakító
  • Kiváló hangtartomány: 6 - 24000 Hz

Ne fogja vissza magát

A Kevlar erősítésű kábel erős és védelmet biztosít szakadás vagy akár törés esetén. Könnyedén kezelhető extrém környezetben és tréning közben. Vízálló kialakítása védi a fejhallgatót a víztől, így nem kell aggódnod, ha vizes leszel vagy túl sokat izzadsz. Kis súlyának köszönhetően, ami mindössze 7,1 gramm, a fejhallgatót szinte észre sem veszed. A beépített mikrofon és irányító segítségével lehetséges zenét váltani vagy hívásokat fogadni. A kábel végén egy aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó található.

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHQ3405BL, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ3405BL modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ3405BL modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ3405BL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ3405BL blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ