A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Philips SHQ6500CL fekete-sárga

Termékkatalógus
Philips SHQ6500CL fekete-sárga
3,5 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sportoláshoz, fülhallgató, vezeték nélküli, Bluetooth, 15-22000 Hz, 13,6 mm-es hangszórók, érzékenysége: 107 dB, impedancia: 32ohm, 1,2 m-es kevlár erősítésű kábel, amely ellenáll a verejtéknek és a víznek
Kód:  JPI832s1 Termékszám:  SHQ6500CL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ6500CL fekete-sárga

A Philips Actionfit RunFree vezeték nélküli sportfülhallgató szabadságot és új energiaszinteket visz az edzéseibe. A biztonságos illeszkedés, a masszív vízálló kialakítás és a nagy teljesítményű basszus révén segíti mozgásban tartani a testét. A nyitott akusztikának köszönhetően beengedi a hangot a nagyobb figyelem és biztonság érdekében. A C alakú gumi fülbetétcsúcs szorosan tartja az Actionfit fülhallgatót a fülében, így nem kell azzal foglalkoznia, hogy kiesik, és nyugodtan összpontosíthat az edzésre.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Ergonómikus kialakítás
  • Hangszóró átmérője 13,6 mm
  • Kiváló frekvenciaválasz 15-22000 Hz
  • Híváskezelés (hívás fogadása/befejezése, átkapcsolhat telefonálás és zenehallgatás között, hívás tartásba helyezése)
  • Vízálló kialakítás (IPX2 szabvány)
  • Minőségi Li-Pol akkumulátorok
  • Kevlar bevonatú kábelek
  • A csúszásmentes, gumi fülbetétek szoros tartást biztosítanak
  • Kiváló hangminőség

Korlátlan zenehallgatás

Vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolat a gubancmentes edzés érdekében, akár 10 méteres eléréssel eszközétől. A töltésről a csomagban megtalálható USB kábel gondoskodik, amivel egyszerűen újratölthető a Li-Pol típusú beépített akkumulátor. Ez az ActionFit fülhallgató tartós és erős kialakítású. A kevlár bevonatú kábel jól ellenáll a szakításnak és a törésnek, és extrém körülmények és edzések közben is megállja a helyét. A 13,6 mm-es meghajtók kiváló minőségű hangzást biztosítanak, és arra ösztönzik Önt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ne féljen a verejtéktől! Az IPX2 besorolásnak köszönhetően leizzadhat vagy edzhet az esőben anélkül, hogy víz kerülne az eszközbe.

Kényelmes hívásfogadás

 Maradjon kapcsolatban! Kezelje a zenét és fogadja hívásait edzés közben. A beépített mikrofon és zeneszámvezérlés lehetővé teszi a zeneszámok közti váltogatást, illetve a gyors és könnyű hívásfogadást edzés közben. A csomag tartalma egy sportos hordtáska az egyszerű tároláshoz. Tartsa biztonságban fülhallgatóját a légáteresztő anyagból készült hordtáskában a gyors hozzáférés és könnyű hordozhatóság érdekében. Kezdődhet az edzés!

 

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHQ6500CL fekete-sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ6500CL černo-žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ6500CL čierno-žltá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ6500CL schwarz-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ6500CL schwarz-gelb.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ