AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Philips SmartPro Active FC8822/01

Termékkatalógus
Philips SmartPro Active FC8822/01
Robotporszívó - mopos, szőnyegre, szennyeződések összegyűjtéséhez és kemény padlófelületek, automata feltöltés, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,4 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, töltési idő: 4 óra, BLDC motor, vezérlés: távirányító, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, Li-ion akkumulátor, működési idő: 120 perc, 63,4 dB zajszint, virtuális fal, töltőállomás, távirányító, takarítási terv, oldalsó kefe és három fokozatú tisztítórendszer, fekete és szürke színű
Kód:  PHIRV001 Termékszám:  FC8822/01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SmartPro Active FC8822/01

Philips SmartPro Active

Robot porszívó
FC8822 / 01

Alapos és kényelmes porszívózás
A modern technológiát felhasználó Philips készülék értékes időt takarít meg számodra. Az otthoni porszívózást mostantól a robot Active SmartPro porszívóra bízhatod, amely ezentúl napi feladatát megbízhatóan vállalja el. Az érzékelő képes felismerni a szennyezett helyet, ahol felhalmozódott a por, és alaposan megtisztítja azt. A készülék turbó üzemmóddal is rendelkezik, amely intenzív elszívást biztosít és az intelligens érzékelő rendszer kiválasztja az optimális tisztítási stratégiát. Amikor az akkumulátor töltöttsége alacsony, a robot visszatér a dokkoló állomásra.


Smart Detection rendszer

Smart Detection System

A Philips Smart Detection robotporszívó rendszer, amely egyesíti az intelligens chipek, giroszkóp és gyorsulásmérő tulajdonságait. Ez azt jelenti, hogy a környezet feltérképezése után a rendszer képes kiválasztani az optimális takarító funkciót, hogy az otthonodat a lehető leggyorsabban tisztítsa meg. A készülék sosem akad meg, és mindig megbízhatóan visszatér a dokkoló állomásra.

Automatikus visszatérés a bázisra

Amikor a robot porszívó akkumulátora  majdnem üres, a készülék automatikusan visszatér a dokkoló állomásra, ahol feltöltődhet és felkészülhet a következő takarításra.

Automatikus visszatérés a bázisra
3-fokozatú tisztító rendszer

3-fokozatú tisztító rendszer

Két hosszú kefe a port és szennyeződéseket a robotporszívó elé süöpri, és az erőteljes motornak köszönhetően a készülék felszívja a szennyeződéseket. Még a legkisebb porszemeket is eltávolítja a rögzített mopnak köszönhetően.

Tervezési funkció

A Philips porszívóval akár egy hétre előre is betervezheted a takarítás pontos idejét, így egy héttel előre pontosan betervezheted a készülék működését. Egy nap kivételével minden egyes nap beállíthatod a takarítás pontos időtartamát. A robot akkor is működik, ha nem vagy otthon. Számodra csupán a tiszta otthon élvezete marad.

tervezési funkció
infravörös érzékelők

infravörös érzékelők

6 infravörös szenzor lehetővé teszi a készülék számára, hogy érzékelje, majd elkerülje az útjába gördülő akadályokat. Felismeri a szobában a falakat, a bútorokat és a vezetékeket is, majd ez után kiválasztja a legjobb útvonalat és a leggyorsabb tisztítást.

Por érzékelés

A rendkívül szennyezett területek felé nagy figyelmet fordít. A kifinomult érzékelő képes felismerni a területeken összegyűlt szennyeződés, és azokon a helyeket több ideig tisztítja meg a padlót, hogy a takarítás rendkívül intenzív legyen.

érzékelő por
Nagy teljesítményű Li-ion akkumulátor

Nagy teljesítményű Li-ion akkumulátor

A nagy teljesítményű Li-ion akkumulátor hosszabb élettartammal rendelkezik a töltési idő viszont rövidebb, mint a normál akkumulátorok esetében. A Philips robotporszívó akár 120 percig is működhet.

Távirányító

A vezérlő lehetővé teszi a robot porszívó távvezérlését és különböző feladatok elvégzésére utasítja azt. Például az indításához vagy leállításához tartozó parancsokat könnyedén kiadhatod, továbbá navigálhatod a készüléket bármely irányba, a tisztítás mértékét is változtathatod, illetve elrendelheted, hogy térjen vissza a készülék a dokkoló állomásba.

távirányító
virtuális fal

Virtuális fal

A "Virtuális Fal"funkció létrehoz egy láthatatlan akadályt, amelyet a robot nem haladhat meg. Például, ha a készüléket egy bizonyos szobában használjuk elkerülhetjük, hogy az elektromos vagy számítógépes vezetékekhez túl közel menjen, a padlón elhelyezett érzékeny és törékeny tárgyakat elkerülheti stb. A "virtuális fal" 2 méteres területet tud lefedni.

Fúvóka, amely követi a felületek alakját

Robot porszívó mozgatható fúvókával rendelkezik, amely alkalmazkodik a padló alakjához és a szőnyegen is precíz tisztítást garantál.

Fúvóka másolás kontúrok
4 tisztító módok

4 tisztító mód

Próbáld ki a robotporszívó 4 tisztító módját. A „Z” mód  alkalmas nagyobb terek tisztítására, a robot párhuzamos „cikk-cakk" vonalakban halad.A „Pattogó" mód egy egyenes vonal mentén vezeti a készüléket, és amikor a készülék valamilyen akadályt észlel, akkor más irányt választ. A "Spirál" mód, a robotot egy spirál mentén való mozgásra utasítja, és megnöveli a tisztítás sugarát. A "Falfigyelő" módban a készülék párhuzamos mozgásokat végez a falak mentén.

Műszaki előírások

Teljesítmény

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Akkumulátor feszültsége

14.8 V

Töltési idő

4 óra

Működési idő

120 perc

Zajszint

63,4 dB

tervezés

szín

Mély fekete és szürke

Fúvókák és tartozékok

egyéb kiegészítők

Hálózati adapter, 1 × virtuális fal, 1 × szűrő bázisállomás oldalkefével (1 pár), száraz mop és távirányítóval

Tömeg és méretek

súly

1,95 kg

Tömeg csomagolással együtt

4,0 kg

méretek

80 x 330 mm-es

Szűrés

Portartály kapacitása

0,4 liter

Használhatóság

A küszöbérték leküzdése 

15 mm

Infravörös érzékelők

Igen

Padló típus

Szőnyeg, kemény padló

Smart Detection System

érzékelők száma: 25

Heti tervezés

Igen

Tisztító módok


Porérzékelő

4

Igen

Kiegészítőkkel

Száraz rongykorong - mop

Igen

Virtuális fal funkció

1 db

Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
63,4 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
8 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Súly
1,95 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SmartPro Active FC8822/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SmartPro Active FC8822/01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SmartPro Active FC8822/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SmartPro Active FC8822/01.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ