30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Philips SmartPro Aktív FC8812 / 01

Termékkatalógus
Philips SmartPro Aktív FC8812 / 01
3,0 1 értékelés
Robotporszívó - 6 infravörös érzékelővel az akadályok felismerése és elkerülése érdekében, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor akár 90 perces működési idővel / 3,5 órás töltési idővel, Smart Detection System a szennyezettségi fok felismeréséhez, TriActive XL szívófej, távirányító, heti ütemezés, automatikus visszatérés a dokkolóegységhez, 3 lépéses tisztítási rendszer beleértve a felpattintható törlőlapos is, 4 takarítási üzemmód a a különféle területeknek megfelelően, 0,4 literes portartály
Kód:  PHIRV002 Termékszám:  FC8812/01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SmartPro Aktív FC8812 / 01

Philips SmartPro Active

robotporszívó
FC8812 / 01

Alapos és kényelmes porszívózás

A SmartPro Active FC8812 / 01 robotporszívó akkor is működésbe lép, amikor nem vagy otthon, így tiszta otthonba térhetsz haza. Ütemezd be előre a következő tisztítási műveletet, vagy használd a távirányítót. Az intelligens érzékelő rendszer 6 infravörös érzékelőjével lehetővé teszi a robot számára az optimális útvonal kiválasztását, akadályokba ütközés nélkül. Sőt, a porérzékelő funkció által a robot automatikusan felismeri azokat a területeket, ahol felhalmozódik a por, így az alaposabb tisztítás érdekében pár másodperccel tovább marad ott. A felpattintható törlőlap még hatékonyabbá teszi a takarítást a padlón lévő legfinomabb por feltörlésével. A SmartPro Active FC8812 / 01 még a dokkolóegységhez is automatikusan tér vissza, te pedig átadhatod magad a Philips nyújtotta kényelemnek.


Smart Detection System

Smart Detection System

Az új robot porszívó intelligens érzékelési rendszerrel (Smart Detection System) rendelkezik, ami intelligens chipekből, akár 20 érzékelőből, egy giroszkópból és egy gyorsulásmérőből áll, ami által a robot önállóan tud tisztítani. A robot felméri a környezetet, és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítsa ki az otthonát. A robot nem akad el, és szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez.

Automatikus visszatérés a bázisra

Ha a robotporszívó akkumulátora már majdnem lemerült, a készülék automatikusan visszatér a dokkolóegységhez, hogy a feltöltés után újra készen álljon a következő takarítási ciklusra.

Automatický návrat na základnu
3-fokozatú tisztító rendszer

3 lépéses tisztítási rendszer

Először két hosszú kefe söpri a piszkot és a port a robot útvonalára. Ezt követően a szívófej a nagy teljesítményű motornak köszönhetően felszívja a piszkot és a port. Végül a felpattintható törlőlap még hatékonyabbá teszi a takarítást a padlón lévő legfinomabb por feltörlésével.

Heti ütemezés funkció

A készülék heti ütemezési funkcióval rendelkezik, így egy héttel előre beprogramozhatod a következő tisztítási műveletet. Egy nap kivételével lehetőséged van minden napra más időpontot beállítani. A robot akkor is működésbe lép, amikor nem vagy otthon, így neked már csak élvezned kell a tiszta lakást.

Fuknce plánování
infravörös érzékelők

Infravörös érzékelők

A 6 infravörös szenzor lehetővé teszi, hogy a készülék érzékelje és kikerülje az akadályokat. Ezáltal felismeri a szoba falát, a bútorokat, a vezetékeket, és ennek megfelelően választja az optimális útvonalat a leggyorsabb takarítási folyamat érdekében.

Porérzékelő

A robotporszívó a legszennyezettebb területek megtisztításáról is gondoskodik. A továbbfejlesztett érzékelő felismeri azokat a területeket, ahol felhalmozódott a por, így az alaposabb tisztítás érdekében pár másodperccel tovább marad ott.

érzékelő por
Nagy teljesítményű Li-ion akkumulátor

Nagy teljesítményű Li-ion akkumulátor

A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort hosszabb élettartam és rövidebb töltési idő jellemzi, mint a hagyományos akkumulátorokat. Az új robot porszívó akár 90 percig is működik.

Távvezérlő

A távvezérlő lehetővé teszi, hogy távolról irányítsd a robotporszívót, és különböző műveleteket hajthatsz végre. Például elindíthatod, leállíthatod, bármilyen irányba vezérelheted a robotot, vagy visszaküldheted a dokkolóegységhez, vagy módosíthatod a takarítási útvonalat.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Műszaki előírások

Teljesítmény

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Feszültség

14.8

Töltési idő

3,5 óra

Készenléti fogyasztás

0,65 W

Működési idő

90 perc

Zajszint

58,3 dB

Formatervezés

Szín

Mélyfekete és titán

Szívófejek és tartozékok

Egyéb tartozékok

Száraz törlés, oldalsó kefék (1 pár), 1 darab szűrő, bázisállomás, távvezérlő

Tömeg és méretek

Tömeg

1,93 kg

Tömeg a csomagolással együtt

3,6 kg

Méretek

80 x 330 mm

Szűrőrendszer

Portartály kapacitása

0,4 liter

Felhasználhatóság

Küszöbátlépés

15 mm

Infravörös szenzorok 

Igen

Padlótípusok

Szőnyeg, kemény padló

Intelligens érzékelési rendszer (Smart Detection System)

20 érzékelő

Heti ütemezés

Igen

Takarítási üzemmódok
4
Porérzékelő 

Igen

Mellékelt tartozékok

Váltakozó áramú hálózati adapter

Igen

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg Kész!

Zaj

Zajszint
58,3 dB Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
58,3 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
8 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Súly
1,93 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SmartPro Aktív FC8812 / 01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SmartPro Active FC8812/01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SmartPro Active FC8812/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SmartPro Active FC8812/01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SmartPro Active FC8812/01.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ