Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

Philips ThermoProtect BHP942/00

Termékkatalógus
Philips ThermoProtect BHP942/00
5 2 értékelés
Hajszárító - 6 beállítható sebesség- és hőmérséklet-fokozat, ThermoProtect érzékelő, Cool Shot technológia, Ionizáló kondicionálás, dúsító diffúzor, csodás fürtöket és rugalmas frizurát varázsol, 1,8m-es kábel, akasztó a tároláshoz, keskeny fúvócső a meleg levegő koncentrálásához, hajkefe, két hajtű, tok a tároláshoz
Kód:  PHIFV001 Termékszám:  BHP942/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips ThermoProtect BHP942/00

A Philips ThermoProtect BHP942/00 csúcskategóriás hajszárító ionizáló kondicionálással, keskeny formázó fúvócsővel és dúsító diffúzorral rendelkezik, melyeknek köszönhetően otthoni körülmények között is tökéletes frizura hozható létre. A haj minőségi minden nő személyiségének meghatározó eleme. A Thermo Protect funkció védi haját a túlmelegedéssel szemben, gondoskodik a hajvégek megfelelő hidratáltságáról, és olyan frizurát varázsol Önnek, mintha most lépett volna ki a legmenőbb fodrászszalonból. Nincs többé száraz, szanaszét álló haj, amely elrontaná az első benyomást.

Miért érdemes a Philips ThermoProtect BHP942/00 hajszárítót választani?

  • Ionizáló funkcióval ellátott hajszárító
  • Ajándékszett a Philips ThermoProtecthez
  • 6 rugalmasan beállítható sebesség- és hőmérséklet-fokozat
  • Cool Shot funkció a frizura rögzítésére
  • ThermoProtect védő funkció

Ionizáló hajszárító az egyszerű formázáshoz

Az ionizáló, amely manapság már minden modern hajszárítóban, hajsütőben és hajvasalóban megtalálható, rendkívül jótékony hatású az emberi hajra. A negatív töltésű ionok megszüntetik a sztatikus elektromosságot, és megakadályozzák a haj töredezett, "krepp" hatásának kialakulását, amely a haj rendezetlen, ápolatlan, gyenge és száraz hatását kelti. A Philips ThermoProtect BHP942/00 hajszárítóval elkerülheti ezt a rendkívül kellemetlen jelenséget, valamint hosszan tartó ragyogást és simaságot biztosíthat hajának.

Professzionális hatású frizura

A 2200 W-os bemeneti teljesítményű professzionális motor kezeskedik a haj tökéletes szárításáért. Emellett a Philips ThermoProtect hajszárító hat sebesség- és hőmérséklet-beállítással rendelkezik, melyek között a Cool Shot funkció is megtalálható. Ezzel az elengedhetetlen funkcióval elsősorban hajsütők rendelkeznek, és remek szolgálatot nyújt a frizura végső hideg rögzítésében.

A Philips ThermoProtect BHP942/00 hajszárító felszereltsége

Diffúzor, keskeny fúvócső, kerámia bevonatú és sörtéjű hajkefe és két hajcsat szintén részét képezik a hajszárítóhoz tartozó ajándékszettnek. Az eszköz könnyű tárolása érdekében a hajszárítót praktikus kis füllel látták el, melynek segítségével bárhova felakaszthatja a fürdőszobában. A vezetőkábel 1,8 méter hosszú, így kényelmes kezelést biztosít a felhasználó számára. Az eltávolítható levegőszűrőnek köszönhetően könnyedén és gyorsan megszabadíthatja készülékét a portól és a kihullott hajszálaktól.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips ThermoProtect BHP942/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips ThermoProtect BHP942/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips ThermoProtect BHP942/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips ThermoProtect BHP942/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips ThermoProtect BHP942/00.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ