Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Pimax 5K

Termékkatalógus
Pimax 5K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pimax 5K

Tapasztaljon meg eddig elképzelhetetlen, új távlatokat a Pimax 5K virtuális szemüveggel, amely egy teljesen új  megvilágítású virtuális világba enged belépést. Ahogy felvette ezt a szemüveget, egy vadonat új látószögből fogja megtapasztalni kedvenc játékait. A 200 °-os kijelzőn minden részletet a jelenet szívében lévőnek fog érzékelni. Itt az ideje, hogy megismerje a játékok igazi világát!


 

A VR Pimax 5K szemüveg főbb jellemzői

  • Szemüveg a vegyes valóság megtapasztalásához
  • Kijelző felbontása: 2560 x 1440 px
  • A belső bélés kivágással (szemüvegek felhasználók is viselhetik)
  • Kompatibilis Steam VR alkalmazásokkal
  • Különleges kivitelezése folytán a súlya alascsony

Precíz design és technológia

A szemüveg egyedi design-nal rendelkezik, hiszen a belső párnák szilárd habból készültek és lettek kivágva, ezért pedig ideálisak a dioptriás szemüveget hordó felhasználók számára is. Ráadásul a Pimax 5K állítható fejpántjának köszönhetően könnyű bármely fejmérethez hozzáigazítani, így használata igazán egyszerű. A szemüveget tehát mind felnőttek, mind pedig kisgyerekek is tudják használni. Minden testreszabható gyakorlatilag a kényelmes és hosszú használat érdekében. A játékok és alkalmazások a Pimax 5K-n a Steam Vr-ről futtathatóak és  Steam Portal fiókkal lehet őket elérni.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mikor kerül már fel ár? Mikor lehet teljes felszerelést kapni?

Üdv! A várható árba benne vannak a tartozékok is (Mozgásérzékelők + konrollerek) vagy az ár csak a Headsetre vonatkozik? Válaszukat előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Pimax 5K
Kiegészítők: Pimax 5K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pimax 5K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pimax 5K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pimax 5K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pimax 5K.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ