AP+ nový vizuál Stellar Blade

Pimax 8K

Termékkatalógus
Pimax 8K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pimax 8K

Fedezz fel egy teljesen új virtuális világot a Pimax 8K szemüveggel! A Pimax által elsőként biztosított 2 x 4K felbontással kedvenc játékod még élvezetesebbé válik, miután felraktad a virtuális valóság szemüveget. A 200°-os panel segítségével minden részletet úgy tapasztalhatsz meg, mintha az események középpontjában lennél. A szemüveg lehetővé teszi az ülő vagy álló mód megválasztását, valamint a gesztusok helyének kezelését és nyomón követését. Tapasztald meg a játékok igazi világát a Pimax 8K szemüveggel!

A Pimax 8K virtuális valóság szemüveg legfontosabb jellemzői

  • Helymeghatározás és gesztusok
  • 200°-os látószög
  • LCD kijelző minimális késleltetéssel
  • Kettős kijelző 2 × 3840 × 2160 felbontással
  • Összesen 16,6 Mpx
  • Frissítési frekvencia monokulár 75 Hz / 90 Hz
  • USB 3.0 interfész
  • Audio: 2 x 3,5 mm-es Jack fejhallgató csatlakoztatásához
  • GPU GTX 980/1070 vagy AMD R9 Nano vagy újabb

A Pimax 8K precíziós kidolgozása

A Pimax 8K virtuális valóság szemüveg meglepően könnyű, belső párnázottságának köszönhetően pedig még dioptriás szemüveggel is kényelmes viseletet biztosít. Az állítható fejpánt minden - felnőtt és gyermek - fejmérethez igazítható. Mindent a hosszú távú játékok során is maximális kényelem biztosítása érdekében fejlesztettek ki. Egy speciális meghajtó garantálja a jelenleg elérhető VR játékokkal való kompatibilitást. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pimax 8K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pimax 8K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pimax 8K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pimax 8K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pimax 8K.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ