Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Pioneer DDJ-WeGO4-W fehér

Termékkatalógus
Pioneer DDJ-WeGO4-W fehér
MIDI kontroller - hordozható, USB-re, integrált hangkártya, háttérvilágítású vezérlés, Rekordbox DJ és Virtual DJ LE szoftver mellékelve, támogatja a WeDJ (iPod), djay 2, vjay és TRAKTOR PRO 2 szoftvereket, 0,006%-os harmonikus torzítás, mikrofon bemenet, 1x RCA kimenet + 2x fejhallgató monitor out
Kód:  PIO955f2 Termékszám:  DDJ-WeGO4-W

Pioneer DDJ-WeGO4-W fehér

Tegye meg az első lépéseket a DJ-zés világban a fehér színű kompakt DDJ-WeGO4-B MIDI kontrollerrel, amelyet számos fejlett funkcióval ruháztak fel. A kreativitás kiteljesítésére samplert, manuális és automata loop funkciót, hot cuest és Pad FX-et kínál profi DJ hardverekből. Használata nagyon egyszerű - csak csatlakoztassa egy laptophoz, tablethez vagy okostelefonhoz egy klasszikus USB kábellel, és már élvezheti is a játékot 24 bites és 48 kHz-es minőségben.

A fehér DDJ-WeGO4-B főbb jellemzői

  • Integrált hangkártya
  • Háttérvilágítású vezérlés
  • Mellékelt szoftverek: rekordbox DJ és Virtual DJ LE
  • Támogatja a WeDJ (iPod) szoftvert
  • Harmonikus torzítás: 0,006%

A rekordbox DJ szoftver termékkulcsát megtalálja a csomagban. Ezzel a szoftverrel közvetlenül az eszközről tudja irányítani a MIDI kontrollert. Használhatja a WeDJ alkalmazást is, amellyel egyenesen iTunes könyvtára darabjait keverheti. A készülék rendelkezik egy PCA master kimenettel és két fejhallgató kimenettel. Ezen kívül a készüléken talál egy mikrofon 1/4" TS jack bemenetet és egy USB csatlakozót is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DDJ-WeGO4-W fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-WeGO4-W bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DDJ-WeGO4-W biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-WeGO4-W weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-WeGO4-W weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ