Akvizice ApF HU Shop roku

Pioneer DEH-1900UBA

Termékkatalógus
Pioneer DEH-1900UBA
Autórádió - egysoros fehér háttérvilágítású kijelző, narancssárga háttérvilágítású gombok, CD-R/RW, MP3/WMA/WAV/FLAC, FM/AM tuner, RDS, 4x50W MOSFET, USB bemenet az előlapon, AUX bemenet az előlapon, 1x RCA, ASR, ötsávos grafikus hangszínszabályzó, Android AOA 2.0, MUTE, Pioneer ARC
Kód:  PIO901e3q2 Termékszám:  DEH-1900UBA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-1900UBA

Az Ön utazásait a híres Pioneer cég autórádiója minőségi zenehallgatással teszi kellemessé, hallgathatja a zenét CD lemezekről, FM/AM rádióból, AUX bemenetről vagy USB portról, amihez pendrive-ot vagy Androidos okoseszközöket csatlakoztathat. Ez még mindig nem elég Önnek? Nagyszerű az Advanced Remote Control (ARC) funkció, mely okostelefonját az autórádió távvezérlőjévé változtatja. További remek funkció, hogy a FLAC formátumú zene lejátszásakor helyre tudja állítani a tömörített fájlok elveszett harmonikus és dinamikus részleteit. Így Ön nem lesz megrövidítve, ami az erőteljes mély, és a tiszta magas hangokat illeti.

Legfontosabb jellemzők

  • Autórádió zenelejátszásra különböző forrásokból
  • Androidos okoseszközök csatlakoztathatósága
  • FLAC támogatás a lehető legjobb minőségért
  • Jól olvasható egysoros kijelző fehér szöveggel
  • 5 sávos grafikus hangszínszabályzó
  • Teljesen levehető előlap
  • Narancssárga háttérvilágítású gombok

Jól bevált MOSFET tranzisztorok

A minőségi hangreprodukció érdekében a készülék tranzisztoros négycsatornás MOSFET erősítővel van felszerelve. Nem hiányzik a két előerősített kimenet sem aktív mélynyomó vagy külső erősítős hangszóró számára. A hangspektrum terjedésének optimalizálására felső és alsó szűrő szolgál. Az autórádiót a kormány mögül is biztonságosan vezérelheti.

Praktikus USB port

Az elülső USB port nem csak a klasszikus pendrive-ról való zenehallgatást szolgálja. USB-n keresztül androidos okoseszközökön tárolt fájlokat is meghallgathat. A csatlakoztatott telefon akkumulátora egyúttal töltődni fog, így nem kell aggódnia, hogy az út közben lemerül.

Hangzás igényeseknek

Annak köszönhetően, hogy FLAC fájlokat is lejátszik, a lehető legjobb hangminőséget kapja, amit autórádió nyújthat. Minősége a tömörítés nullás audio információ veszteségével adott. A veszteséges formátumok, mint például az MP3, a hallgatáshoz legkevésbé fontos információk egy részének elhagyják. A FLAC meghagyja a teljes audio információt, így Önt semmitől sem fosztja meg. Az autórádió könnyedén boldogul az  MP3, a WMA, a WAV és a már említett FLAC formátummal.

A kidolgozottság garantál

A vonzó formaterv és a minőségi kivitelezés erősítik azt a benyomást, hogy a Pioneer cég a termékeinek a gyártás elejétől a végéig nagy figyelmet szentel. Mindez a gombok effektív piros háttérvilágításával van kibővítve. A tolvajokat elriasztja a levehető előlap, amely biztosítékot jelent a lopás ellen, mivel a tolvaj nem tudja elvinni a teljes készüléket.

Paraméterek

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN, RCA Kész!
Tulajdonságok
RDS, Levehető előlap Kész!
Funkciók
Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, WAV, WMA Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN, RCA Kész!

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok
RDS, Levehető előlap Kész!
Funkciók
Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, WAV, WMA Kész!

Rádió

Tunerek
AM, FM Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DEH-1900UBA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH-1900UBA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DEH-1900UBA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1900UBA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1900UBA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ