0% splátky Siguro Shop roku

Pioneer DEH-1900UBB

Termékkatalógus
Pioneer DEH-1900UBB
Autórádió - 1 soros kék háttérvilágítású kijelző, piros gombvilágítás, CD-R/RW, MP3/WMA/WAV/FLAC, FM/AM tuner, RDS, 4x50W MOSFET, előlapi USB bemenet, előlapi AUX bemenet, 1x RCA, ASR, 5 utas grafikus equalizer, Android AOA 2.0, MUTE, Pioneer ARC
Kód:  PIO901e3q3 Termékszám:  DEH-1900UBB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-1900UBB

A híres Pioneer rádió kiváló a minőségi zenehallgatáshoz a CD, FM / AM rádió, AUX bemenet vagy USB porton keresztül, utóbbi lehetővé teszi a FlashDrive vagy az Android rendszerrel működő intelligens elektronika csatlakoztatását is. És ha ez még mindig nem elég? A lenyűgöző Advanced Remote Control (ARC) segítségével az okos telefonját használhatja úgy is, mint a rádió távirányítója. Kétségtelenül egy másik csodálatos képessége, hogy FLAC formátumban is képes lejátszani a dalokat, miközben visszaállítja a tömörítés során elveszett harmóniát és dinamikát. Garantált a tökéletesen tiszta, erőteljes basszus és a szintén kiválóan tiszta, magas hangok minősége is.

Legfontosabb jellemzők

  • A különböző forrásokból származó lejátszás lehetősége
  • Android rendszeren futó intelligens eszközökök csatlakoztatása
  • Támogatja FLAC formátumot a lehető legjobb minőség érdekében
  • Jól olvasható egysoros kijelző
  • 5 sávos grafikus EQ
  • Teljesen levehető előlap
  • Piros színnel megvilágított gombok

Kiváló MOSFET

A minőségi hangszóró készülék négy-csatornás MOSFET-el van felszerelve. Ezen túl egy pár előerősített kimenettel rendelkezik, az aktív mélynyomó vagy hangszóró számára pedig külső erősítővel. Az audio spektrum amplifikációjának optimalizálásáról a felső és az alsó szűrő gondoskodik. Ezt az autórádiót vezérelheti a kormánykerék segítségével is.

Praktikus USB port

Az elülső USB-port nem csak a klasszikus flash meghajtók által biztosítja a zenelejátszást. Az USB-n keresztül ezeken túl lehetősége van az Android intelligens eszközén tárolt fájlok lejátszására is. Külön plusz, hogy az így csatlakoztatott telefont a rádió fel is tölti, így nem kell aggódnia, hogy az akkumulátor lemerül félúton.

Igényes hangzás

A FLAC fájlok lejátszásának lehetőségével a lehető legjobb hangminőséget kapja, amelyet autórádió csak nyújtani tud. A tömörítés során az audio nem veszít az információkból, és így a minőségéből sem. A veszteséges formátumok, mint például az MP3, a hallgatáshoz legkevésbé szükséges információk kibocsátásának az elvén működnek.  A FLAC audio formátum megtartja a teljes körű információt, így Önnek nem szükséges aggódnia. A rádió könnyedén lejátssza az MP3, WMA, WAV, AAC és az imént említett FLAC formátumokat.

 Garantált design

Vonzó design és minőségi kivitelezés gondoskodik a kiváló általános benyomásról, ami bizonyítja, hogy a Pioneer termékek tényleg a vásárlók végső választásai között vannak. Ezt rendkívül jól kiegészíti a vörös háttérvilágítással ellátott gombok sokasága. Továbbá, a rádió levehető előlappal rendelkezik, amely biztosítékot jelent a lopás ellen, hiszen a potenciális tolvaj nem megy semmire a működésképtelen fél résszel.

Paraméterek

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN, RCA Kész!
Tulajdonságok
RDS, Levehető előlap Kész!
Funkciók
Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, WAV, WMA Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN, RCA Kész!

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok
RDS, Levehető előlap Kész!
Funkciók
Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, WAV, WMA Kész!

Rádió

Tunerek
AM, FM Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DEH-1900UBB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH-1900UBB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DEH-1900UBB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1900UBB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1900UBB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ