30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

Termékkatalógus
Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT
4,7 6 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DJ kontroller - 4 csatornás DJ-kontroller Rekordboxhoz és Serato DJ Pro-hoz, integrált hangkártya, háttérvilágítású kezelőszervek, Serato Pitch 'n Time DJ szoftverrel, Serato FX Pack, kimenetek: 2x RCA
303 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  PIO960e1gt Termékszám:  DDJ-FLX6-GT
Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT 303 190 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT az alapváltozat továbbfejlesztett modellje, GT végzáró sapka nélkül. Új megjelenést és könnyebb kezelhetőséget biztosít a JOG kerekeknek, amelyek mostantól teljes méretűek, grafit színűek, felül fémes textúrával és gumírozott felülettel a széleken. A Virtual DJ szoftver mostantól támogatott (a licenc külön megvásárolható). Azonban még a Rekordbox és a Serato DJ Pro is megtalálható rajta. A TRAKTOR PRO 3 a térképfájlok letöltésével használható.

A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT DJ-kontroller legfontosabb jellemzői

  • A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT keverőpult 4 csatornával rendelkezik, így szabadon készíthetsz mashupokat vagy scratchelhetsz
  • A mix USB buszon keresztül kap áramot, így csak egy kábellel kell csatlakoztatnod a számítógéphez
  • A beépített hangkártyával a DDJ-FLX6-GT egyetlen RCA kábellel közvetlenül csatlakoztatható a hangszórókhoz vagy erősítőhöz
  • 8 háttérvilágítású gumipad Hot Cues, Pad FX, Beat Jump és Sampler funkciókkal
  • Plug and Play - nincs szükség illesztőprogramok telepítésére, csak csatlakoztasd a Windows vagy macOS rendszerű számítógépedhez
  • A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT a Serato Pitch 'n Time DJ Expansion Pack és a Serato FX Pack szoftverekre szóló utalványokat is tartalmaz

Kompatibilis szoftverek széles választéka

A Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT mostantól teljes kompatibilitást biztosít a Virtual DJ szoftverrel, de továbbra is ingyenesen használható a Recordbox Core terv és a Serato DJ Pro. A vezérlő a Serato FX Pack, a Pitch'n Time DJ Expansion Pack és a még kiadásra váró TRAKTOR PRO 3 TSI fájl licenckulcsait is tartalmazza.

Vadonatúj Merge FX

Az új Merge FX segítségével könnyedén drámaivá teheti szettjeidet és kombinálhatod a különböző zenei stílusokat. Nem számít, hogy milyen a BPM vagy a következő szám stílusa. Izgalmas átmeneteket hozhatsz létre a kevert sávok között, amikor csak akarod. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot, és forgasd el, akár gyorsan, akár lassan. Pontosan így akarod elkezdeni a megfelelő hangulat kialakítását a kevert zenédhez.

Professzionális hangzású scratch effektek létrehozása egy kézzel

Kapcsold be a Jog Cutter eszközt, és egyszerűen mozgasd a jogot, hogy professzionális hangzású scratch-effekteket hozz létre a legutóbbi Hot Cue pontból. 10 különböző scratch-effektus áll rendelkezésre, amelyek a lejátszási pozíció egyszerű mozgatásával válthatók.

Teljes méretű Pioneer DJ DDJ-FLX6 kocogók lejátszási pozíció kijelzővel

A hangmagasság hajlítása és a scratchelés gyerekjáték a nagyméretű forgó kocogóknak köszönhetően, amelyek mérete megegyezik a CDJ sorozatú multiplayerekével. Mindegyik rendelkezik a lejátszási pozíciót mutató kijelzővel is, így a számítógépre való ránézés nélkül is nyomon követheted a helyzetét.

Légy kreatív a scratch mintákkal

A Sample Scratch egy vadonatúj pad mód a Rekordboxban, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszd a samplerhez rendelt hangokat, és betöltsd őket a deckekre. Ha tehát egy dal élő remixét szeretnéd elkészíteni, vagy egyszerűen csak textúrát szeretnél adni a zenédnek, akkor a kedvenc hangjaidat scratchelheted.

Méretek:
676 × 68,7 × 345,7 mm

Tömeg:
3,8 kg

Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
igen Kész!
Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
6,3 mm jack Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
igen Kész!

Csatlakozás

Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
6,3 mm jack Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!
Fejhallgató csatlakozó
6,3mm Jack Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ