Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Pioneer FH-X730BT

Termékkatalógus
Pioneer FH-X730BT
Autórádió - 1,5-soros kijelző változó háttérvilágítással, változó háttérvilágítású gombok, CD-R/RW, MP3/WMA/WAV/AAC/FLAC, FM/AM tuner, RDS, 4x 50 W MOSFET, Bluetooth, Siri Eyes Free, ASR, elülső USB bemenet és AUX, 3x RCA, 13 sávos equalizer, iPhone/iPod, Android AOA 2.0, Spotify, Pioneer ARC, 2 telefonhoz is képes kapcsolódni
Kód:  PIO903z2g Termékszám:  FH-X730BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer FH-X730BT

Ön is 2DIN méretű autó rádiót keres amely jó minőségű és elfogadható árú? Ebben az esetben van egy kész termékünk a Pioneer gyártótól. Ez a rádió és CD lejátszó ötvözi a modern technológiát és az intuitív kezelést. Széles körű csatlakozási lehetőségeket, nagy teljesítményű erősítőt, RDS tunert, USB portot és AUX vonali bemenetet kínál - ezzel a felszereltséggel nem sok versenytársa marad a piacon. Emellett 1,5"-os kijelzővel bír, szabályozható gombmegvilágítással és háttérvilágítással, hogy a rádió bármilyen környezetbe jól illeszkedjen. 

Legfontosabb jellemzők

  • Különböző forrásokból származó lejátszás lehetősége
  • Bluetooth modern technológia
  • Android és az Apple intelligens termékek csatlakoztatása
  • Támogatja FLAC formátumot a lehető legjobb minőségben
  • 1,5" jól leolvasható kijelző változtatható háttérvilágítással
  • Spotify vagy MIXTRAX támogatás
  • 13 sávos grafikus equalizer
  • 2 telefon csatlakoztatási lehetősége
  • Siri Eyes Free funkció - kihangosító működés

Kényelem a mindennapokban

A Bluetooth rádiója autójában bármikor hirtelen átalakulhat egy fejlett kihangosítóvá a telefonjához. Néhány Android alkalmazással vezérelheti a lejátszást közvetlenül a mobiltelefonjáról. Emellett sok felhasználó értékelni fogja a kifinomult, iPod vagy iPhone készülékekről történő lejátszást is, így teljes mértékben az Ön döntésén múlik, hogy a lejátszási képernyőt a kedvenc alma logóval ellátott elektronikus eszközén vagy a rádió képernyőjén követi. 

Kiváló MOSFET

A minőségi hangszóró készülék négy-csatornás MOSFET-el van felszerelve. Ezen túl egy pár előerősített kimenettel rendelkezik, az aktív mélynyomó vagy hangszóró számára pedig külső erősítővel. Az audio spektrum amplifikációjának optimalizálásáról a felső és az alsó szűrő gondoskodik.

Igényes hangzás

A FLAC fájlok lejátszásának lehetőségével a lehető legjobb hangminőséget kapja, amelyet autórádió csak nyújtani tud. A tömörítés során az audio nem veszít az információkból, és így a minőségéből sem. A veszteséges formátumok, mint például az MP3, a hallgatáshoz legkevésbé szükséges információk kibocsátásának az elvén működnek.  A FLAC audio formátum megtartja a teljes körű információt, így Önnek nem szükséges aggódnia. A rádió könnyedén lejátssza az MP3, WMA, WAV, AAC és az imént említett FLAC formátumokat.

Kifinomult design

A nagyobb méretek biztosan nem jelentenek problémát, sőt, inkább az ellenkezőjét. A rádió tökéletesen kitölti a műszerfal központi részén a teret. Vonzó design és minőségi kivitelezés gondoskodik a kiváló általános benyomásról, ami bizonyítja, hogy a Pioneer termékek tényleg a vásárlók végső választásai között vannak.

Paraméterek

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
RCA Kész!
Tulajdonságok
RDS Kész!
Funkciók
Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
RCA Kész!

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok
RDS Kész!
Funkciók
Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA Kész!

Rádió

Tunerek
AM, FM Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
2 DIN Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer FH-X730BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer FH-X730BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer FH-X730BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer FH-X730BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer FH-X730BT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ